Aktywne Wpisy
stefan_pmp +819
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
TheSznikers +91
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
- Ile to ma pojemności?
- Starając się nie zwracać uwagi na bezpośredniość osobnika odpowiadam, że 600.
- A ile ma koni?
- Książkowo 102.
- Ooooo to więcej niż ja
- ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie zwracając uwagi na bezsens wypowiedzianego zdania zerkam na to czym Sebastian przyjechał. Renault Twingo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z niekrytym zażenowaniem wracam do zakładania rękawiczek. Na odchodne rzuca mi jeszcze jedno pytanie:
- A na koło już wchodzisz czy jeszcze nie hehe?
Głębokie westchnięcie pod kaskiem. Kurtyna.
#coolstory #motocykle
W sumie jakbyś dał tag #gorzkiezale to by pasował a mi by było miło że tego wpisu bym nie przeczytał.
Nie mój wpis, nie moje tagi.
@cpoonbezklamky: głupie pytania od bliskich a od obcych to zasadnicza różnica. Bliskich szanuję, żulików na ulicy nie.
@solo_ta: twoim tokiem myślenia zwykły żul na ulicy, a zwykły obcy to równiez zasadnicza roznica
Czyli odpowiadając: tak odróżniam pijaczka od porządnego gościa. To chyba normalne.
@querly: W sumie jakbyś dał tag #gorzkiezale to by pasował a mi by było miło że tego wpisu bym nie przeczytał.