Wjeżdżam na stację benzynową. Tankuję. Idę zapłacić. Na wejściu mijam Sebę który mierzy mnie wzrokiem od góry do dołu. Płacę. Żegnam kasjera, wychodzę na zewnątrz. Seba wcinając wcześniej zakupionego hotdoga obczaja mój sprzęt. - Ile to ma pojemności? - Starając się nie zwracać uwagi na bezpośredniość osobnika odpowiadam, że 600. - A ile ma koni? - Książkowo 102. - Ooooo to więcej niż ja - ( ͡º͜ʖ͡º) Nie zwracając uwagi na bezsens wypowiedzianego zdania zerkam na to czym Sebastian przyjechał. Renault Twingo. ( ͡º͜ʖ͡º) Z niekrytym zażenowaniem wracam do zakładania rękawiczek. Na odchodne rzuca mi jeszcze jedno pytanie: - A na koło już wchodzisz czy jeszcze nie hehe? Głębokie westchnięcie pod kaskiem. Kurtyna. #coolstory #motocykle
@FuriousViking: Zauważyłem, że tylko motonici ogarnęli o co chodzi i to też tylko niektórzy z nich. Mimo wszystko nie spodziewałem się, że rozpętam taką g---o burzę. Lądując w gorących, zebraliśmy kilku internetowych wojowników, mistrzów kierownicy i inne s---------y rezlewające na około szambo.
@querly: To wkońcu Mirko( ͡º͜ʖ͡º) gównoburza- chleb powszedni. No niestety najwięcej wypowiedziało się ludzi, którzy nie jeżdżą na motorze, a tłumaczyć takim ludziom, jak np. taka sytuacja denerwuje motocyklistę, to jak tłumaczyć osobom, które nigdy nie grały na konsoli, co nas denerwuje w PS czy Xboxie. Myślę jednak, że większość osób zrozumiała, że poczułeś pogardę do gościa bo wsiadał do Twingo a śmiał zapytać
@PanJanKochany: też mnie to wkurza, tylko u mnie to wygląda tak, że mam czarne x6 z czarnymi felami od tamtego roku, października i w niespełna 10 miesięcy miałem już 4 kontrole policyjne w celu sprawdzenia czy auto nie jest kradzione...
@solo_ta: Ja dziennie słysze mnóstwo durnych pytań, czy to na zajęciach, od mamy jak się z nią widzę, czy mojego różowego, która w sumie jest w c--j mądrzejsza ode mnie(stypendium na pb z inf..nvm), ale wtedy trzeba mieć na uwadze intencje, bo wiadomo wszystko się bierze z troski i chęci rozmowy. Gdybym tak reagował jak zareagował autor wpisu dawno bym pogorszył relacje @querly: winny się nie tłumaczy. bucowata
- Ile to ma pojemności?
- Starając się nie zwracać uwagi na bezpośredniość osobnika odpowiadam, że 600.
- A ile ma koni?
- Książkowo 102.
- Ooooo to więcej niż ja
- ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie zwracając uwagi na bezsens wypowiedzianego zdania zerkam na to czym Sebastian przyjechał. Renault Twingo. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z niekrytym zażenowaniem wracam do zakładania rękawiczek. Na odchodne rzuca mi jeszcze jedno pytanie:
- A na koło już wchodzisz czy jeszcze nie hehe?
Głębokie westchnięcie pod kaskiem. Kurtyna.
#coolstory #motocykle
Mirko to niebezpieczne jest jednak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
#mecz
@querly: winny się nie tłumaczy. bucowata
#rakcontent