Aktywne Wpisy

alkoholik000 +18

Zoyav +75
najbardziej mnie rozwalają te "ogródki" w blokach patodeweloperskich czyli kawałek trawnika wielkości twojej sypialni z widokiem na bloki naprzeciwko, leżysz sobie na leżaku na ogródku i wszyscy sąsiedzi z góry się na ciebie gapią z balkonu
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
brzmi jak świetna atrakcja 10/10
#patodeweloperka #mieszkania #nieruchomosci #budownictwo
źródło: IMG_1011
Pobierz

- Stan konta z dzisiaj szału nie robi, ale to pierwsze pół roku a w tym czasie również inwestowałem więc #bieda
- Zdobyte doświadczenie: Pół roku pracy class 2 w uk, okazyjne prowadzenie zestawu 44T
- Zdobyte uprawnienia: ADR + Tankers 7 Classes, Forklift (counterbalance + reach truck), Szkolenie LVL D w drodze.
- Pierdoły potrzebne do pracy jako kierowca: Nowy tel, słuchawka Bluetooth za 70F (sick), Navigacja tomtom trucker 6000 za 300F (sick x2)
- Zaznajomienie się z okolicą oraz pobliskimi firmami.
Tak więc to narazie tyle.
Wołam tagami.
Bardzo proszę o konstruktywne komentarze. jeśli będzie zainteresowanie dorzucę filmik z pracy, a może nawet dwa :)
#pracbaza #uk #emigracja #ets2 oraz #biedakzagranico
źródło: comment_QfTPX8mn5LSURSz0aeioFcd0eZEHXQh0.jpg
Pobierzczym sie rozni plakat ferrari na scianie od wlasnego ferrari w garazu? moglbym rownie dobrze uzywac google maps. maja nawet informacje o korkach.
w swojej navi mam duzy czytelny 6calowy wyswielacz, info o korkach, wgrana mape calej europy z dozywotnia aktualizacja, ale przedewszystkim moge ustawic sobie jakim autem jade i co przewoze. navi prowadzi mnie bardzo konkretnie tylko tam gdzie
@kendziu666: K---a, pytam się Ciebie normalnie, bo nie jeżdżę ciężarowkami i się nie znam, a Ty od razu z mordą. W---------j na #czarnolisto.
nie wiem czy czytasz napis powitalny. w kazeej navi pisza ze urzadzenie jest tylko ogolnym pomocnikiem i nie mozna na nim polegac w 100%.