Wpis z mikrobloga

Witajcie Mircy, minęło ok pół roku więc przyszedł cza na małe podsumowanie:

- Stan konta z dzisiaj szału nie robi, ale to pierwsze pół roku a w tym czasie również inwestowałem więc #bieda
- Zdobyte doświadczenie: Pół roku pracy class 2 w uk, okazyjne prowadzenie zestawu 44T
- Zdobyte uprawnienia: ADR + Tankers 7 Classes, Forklift (counterbalance + reach truck), Szkolenie LVL D w drodze.
- Pierdoły potrzebne do pracy jako kierowca: Nowy tel, słuchawka Bluetooth za 70F (sick), Navigacja tomtom trucker 6000 za 300F (sick x2)
- Zaznajomienie się z okolicą oraz pobliskimi firmami.

Tak więc to narazie tyle.

Wołam tagami.

Bardzo proszę o konstruktywne komentarze. jeśli będzie zainteresowanie dorzucę filmik z pracy, a może nawet dwa :)

#pracbaza #uk #emigracja #ets2 oraz #biedakzagranico
kendziu666 - Witajcie Mircy, minęło ok pół roku więc przyszedł cza na małe podsumowan...

źródło: comment_QfTPX8mn5LSURSz0aeioFcd0eZEHXQh0.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@crimson_wind: naprawde? chcesz porownywac profesjonalna navi z apka na androida?
czym sie rozni plakat ferrari na scianie od wlasnego ferrari w garazu? moglbym rownie dobrze uzywac google maps. maja nawet informacje o korkach.
w swojej navi mam duzy czytelny 6calowy wyswielacz, info o korkach, wgrana mape calej europy z dozywotnia aktualizacja, ale przedewszystkim moge ustawic sobie jakim autem jade i co przewoze. navi prowadzi mnie bardzo konkretnie tylko tam gdzie
  • Odpowiedz
  • 0
@kendziu666: jeżdżę na route 66 a rumun kiedyś jechał do Hounslow ze mną to mu ten tom tom pokazał by skręcić w uliczkę na 7.5t . taaak nawigacja. nic nie zastąpi mózgu tak naprawdę. jestem ciekaw jak ten tom tom ogarnia to ze masz mapkę od dyspozytora ze musisz wjechać pod zakaz.
  • Odpowiedz
  • 0
@kendziu666: a jak masz sklep w centrum i masz z eyjatkiem dostępu może wjechać większym niż 7.5 t a skąd tom tom znajdzie drogę jak zablokowanles w ustawieniach.
  • Odpowiedz
  • 0
@zeusik: heh. jesli nie ma innej drogi, to wywali ci napis przy obliczaniu trasy ze jest limit. jesli jest, to prowadzi inna trasa, drogi, po ktorych nie moge sie poruszac aktualnym pojazdem sa zaznaczone na czerwono.
nie wiem czy czytasz napis powitalny. w kazeej navi pisza ze urzadzenie jest tylko ogolnym pomocnikiem i nie mozna na nim polegac w 100%.
  • Odpowiedz