Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +130

Zwierz33 +6
Co myślicie o zawodzie barbera, fryzjera męskiego ?
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i
źródło: barbershop-retro-poster-barber-shop-beard-shaving
Pobierz

- Stan konta z dzisiaj szału nie robi, ale to pierwsze pół roku a w tym czasie również inwestowałem więc #bieda
- Zdobyte doświadczenie: Pół roku pracy class 2 w uk, okazyjne prowadzenie zestawu 44T
- Zdobyte uprawnienia: ADR + Tankers 7 Classes, Forklift (counterbalance + reach truck), Szkolenie LVL D w drodze.
- Pierdoły potrzebne do pracy jako kierowca: Nowy tel, słuchawka Bluetooth za 70F (sick), Navigacja tomtom trucker 6000 za 300F (sick x2)
- Zaznajomienie się z okolicą oraz pobliskimi firmami.
Tak więc to narazie tyle.
Wołam tagami.
Bardzo proszę o konstruktywne komentarze. jeśli będzie zainteresowanie dorzucę filmik z pracy, a może nawet dwa :)
#pracbaza #uk #emigracja #ets2 oraz #biedakzagranico
źródło: comment_QfTPX8mn5LSURSz0aeioFcd0eZEHXQh0.jpg
Pobierzfilmik nr 1
https://www.ebay.co.uk/ulk/itm/301930408659
Nie lepiej (wygodniej) bylo jakiegos parrota kupic do kabiny?
Gratuluje! ;)
Ebay dodalem tak przy okazji bo sprawdzalem co to za sluchawka, a co do sprzedawcy to juz dawno przestalem sie przejmowac. Ebay daje taka ochrone kupujacemu, ze czasem to strach cos sprzedawac tam. Za to kupowac mozna
jak patrzylem na alledrogo to ok250zl. czyli jakies £50. i za tle mozna wyrwac tutaj. w sklepie cena +20£ a potrzebowalem ja na juz.
sluchawke mam ze soba zwsze i wszyedzie, nie musze nic przyciskac zeby odebrac, lepiej slychac, a i jak widzi cie policja z telefonem w rece i sluchawka w uchu to jakos tak lepiej patrza. w wiekszosci ciezarowek w tej firmie sa takie, a jednak prawie wszyscy kierowcy maja swoje sluchawki.
@kendziu666: Co ma taka nawigacja lepszego niż np. darmowe HERE?