Wpis z mikrobloga

Witajcie Mircy, minęło ok pół roku więc przyszedł cza na małe podsumowanie:

- Stan konta z dzisiaj szału nie robi, ale to pierwsze pół roku a w tym czasie również inwestowałem więc #bieda
- Zdobyte doświadczenie: Pół roku pracy class 2 w uk, okazyjne prowadzenie zestawu 44T
- Zdobyte uprawnienia: ADR + Tankers 7 Classes, Forklift (counterbalance + reach truck), Szkolenie LVL D w drodze.
- Pierdoły potrzebne do pracy jako kierowca: Nowy tel, słuchawka Bluetooth za 70F (sick), Navigacja tomtom trucker 6000 za 300F (sick x2)
- Zaznajomienie się z okolicą oraz pobliskimi firmami.

Tak więc to narazie tyle.

Wołam tagami.

Bardzo proszę o konstruktywne komentarze. jeśli będzie zainteresowanie dorzucę filmik z pracy, a może nawet dwa :)

#pracbaza #uk #emigracja #ets2 oraz #biedakzagranico
kendziu666 - Witajcie Mircy, minęło ok pół roku więc przyszedł cza na małe podsumowan...

źródło: comment_QfTPX8mn5LSURSz0aeioFcd0eZEHXQh0.jpg

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kendziu666: Nie zrozum mnie zle. Nie napisalem tego zeby Cie sprowokowac czy cos. Twoje pieniadze Twoj wybor. Ciekawy bylem tylko co to za sluchawka za £70 i dlaczego nie na przyklad jakis Parrot.
Ebay dodalem tak przy okazji bo sprawdzalem co to za sluchawka, a co do sprzedawcy to juz dawno przestalem sie przejmowac. Ebay daje taka ochrone kupujacemu, ze czasem to strach cos sprzedawac tam. Za to kupowac mozna
  • Odpowiedz
  • 0
@dob3k: dobra. ale ja potrzebowalem sluchawke a nie ochrone kupujacego......
jak patrzylem na alledrogo to ok250zl. czyli jakies £50. i za tle mozna wyrwac tutaj. w sklepie cena +20£ a potrzebowalem ja na juz.
  • Odpowiedz
  • 1
@dob3k: nie, nie jest. uzywalem w injych ciezarowkach.
sluchawke mam ze soba zwsze i wszyedzie, nie musze nic przyciskac zeby odebrac, lepiej slychac, a i jak widzi cie policja z telefonem w rece i sluchawka w uchu to jakos tak lepiej patrza. w wiekszosci ciezarowek w tej firmie sa takie, a jednak prawie wszyscy kierowcy maja swoje sluchawki.
  • Odpowiedz