Aktywne Wpisy
jakie lubicie zwierzątka
iquiet +13
Wyobrażacie sobie, że macie (jakimś cudem) dziecko i dziecko w szkole musi zaprezentować zawód wykonywany przez rodzica?
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to, to (gdybym był ojcem) że (ja) tato jest nikim i nie ma co przestawić dziecko. No bo co, powie, że pracuje na magazynie i układa kartony?
Nawet glupioby mi było „pochwalić” się dziecku gdzie pracuje i przy czym robię..
#przegryw #pracbaza
Prawdziwa uczta dla smakoszy najlepszych trunków ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#cebuladeals #promocje #piwo #pijzwykopem
Ja juz swoja Pania poinformowalem zeby jutro zajechala.
Jest złym piwem niezależnie od okazji a ze cie nie stać to twój problem.
@xsiekierax: amen.
widzę nieładną manierę, jeśli ktoś uważa dane [masowe] piwo za gówno, to od razu posądza się go o bycie piwnym neofitą bądź "smakoszem piw rzemieślniczych". Podobnie jak ktoś pisze coś nieprawomyślnie, to od razu wyzywa się go od lewaków.
Pomijając zawartość butelki opatrzonej etykietą "Carlsberg", przed zakupem lepiej porównać smak Carlsberg i VIP z biedronki. Wcale bym się nie zdziwił, gdy druga opcja będzie lepiej smakować, a kosztuje taniej niż
Tylko czegoś nie rozumiem. Ty mówisz, że tylko 19kwietnia a w rogu jest jak byk STALA OFERTA i cena 3,20 za L czyli 1,60 za sztukę. To jak w końcu stała czy jednodniowa?
co do posądzania ludzi o bycie "piwnym neofitą" itp to niestety z mojej obserwacji ostatnio bardzo duży problem. znam wiele osób które latami piło największe szczochy mówiąc że to dobre piwa a dzisiaj nie tkną nic co nie ma w nazwie IPA APA albo nie
Komentarz usunięty przez autora