Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +46
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Janusz_Lubikwasa +67
#wroclaw
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam kierowców, ja dzisiaj auto zostawiłem w domu.
Byle 10cm śniegu spadło, a miasto sparaliżowane. Drogi nieodśnieżone, to kierowcy jadą 20 km/h i tworza się kilometrowe korki.
Ale wydajmy kolejne 10 mln zł na Śląsk, bo przecież gdybyśmy zrobili to na utrzymanie miasta to byłoby to trwonienie pieniędzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

źródło: comment_qsRszV6p8tmBJ8vCmlyuXCkR4OsPnBZ6.jpg
PobierzLudzie przyłażą na wykłady tych mówców motywacyjnych,
Kwestia tego co cię interesuje, jeśli mówimy o psychologii sukcesu jest ona tak samo interesująca jak pozostałe tematy.
Jednak życie mamy jedno i lepiej myśleć o rzeczach, które zapewnią ci i twojej rodzinie podstawowy byt niż dochodzić sensu istnienia, chyba, że cię na to stać, bo większości natomiast nie.
Wszyscy wiemy, żeby odżywiać się zdrowo, ale mało kto tak robi a jeszcze
Kwestia raczej tego co chcesz rozwiązać/jaki problem? Każdego człowieka można opisać jednym słowem a cała reszta to szczegóły prowadzace do jednego wyniku - sens istnienia.
Czego szukasz rainkillerze? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Aktualnie uczę się interpretować wyniki badania EEG.
I co wynika z takich badań ? można zauważyć różnicę w mózgu człowieka stabilnego a kogos w ciałgym ruchu myślowym czy róznice intelektualne?
Na twoje pytanie niestety nie ma prostej odpowiedzi, można zauważyć to czy jesteś zrelaksowany czy nie i to jak reagujesz na pewne specyficzne bodźce. Do tego o czym mówić raczej lepiej nadawałby się funkcjonalny rezonans magnetyczny, ale też z dużą ostrożnością w interpretacji wyników.
Wracając do pytania. Czego szukasz?Co chcesz rozwiązać?Jesteś już sprecyzowany i określony czy budujesz się w celu określenia?
Polska ma 3 fundamenty
-praca
Czego chcesz się dowiedzieć tak naprawdę? Pamięć ? Mądrość ? Świadomość ? Efektywność umysłu ? Kogo chcesz z siebie stworzyć w procesie pozyskiwanie tej wiedzy.
Jestem ciekaw kiedy powstaną dokładniejsze badania pod względem ras i typów ludzi.
Ludzie raczej nie myślą, więc świadomość jest oczywistościa;p
Chcesz mieć mega wydajny
źródło: comment_qyriLFDyqvhu0H9azaCO67eScRZPxq7M.jpg
Pobierz