Wpis z mikrobloga

@Migajaca_dioda: bo
jest to nielegalne
mysliwy moze bez problemu go zastrzelic, bo stanowi zagrozenie dla ludzi i zwierzyny
jezeli kazdy bedzie takim lekkoduchem i seba tez tak pomysli puszczajac swojego presa canario, pitbula, rotweileta czy owczarka to zagryzie twojego ciapka, albo ciebie
no i po ostatnie- policz teraz ile pies ma kleszczow
  • Odpowiedz
@piotr1985gg: Zagrożenie dla ludzi to on stanowi takie że może zalizać na śmierć a co do zwierzyny to to że ją pogoni przez 100m to też jej krzywdy nie zrobi.
Kleszcze ma sprawdzane po każdym wypadzie do lasu, się nie martw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A co do straszenia zwierząt to większy syf robią oszołomy na quadach i crossach niż pies co trochę na sarny poszczeka.

@Migajaca_dioda: I to usprawiedliwia Ciebie? Że ktoś inny robi coś złego, więc ja też mogę?

Zagrożenie dla ludzi to on stanowi takie że może zalizać na śmierć a co do zwierzyny to to że ją pogoni przez 100m to też jej krzywdy nie
  • Odpowiedz
@Ribelo: dorośnij do życia w cywilizacji...bo kompletnie się do niej nie nadajesz...idąc twoją logiką możesz wejść na teren niedozwolony mimo, iż jest potencjalnie w chui niebezpieczny...co za żenada intelektualna... po to są nakazy i zakazy by ludzie nie o----------i jakiś głupot!

to mi trochę przypomina te śmierci na szlakach w tym roku, co rusz apelowali by nie iść, a ci szli pewni siebie i sru nie żyją xD

szczerze to
  • Odpowiedz