Aktywne Wpisy

Nupharizar +503
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Frodo204872 +13
Hej mirki,
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
Kończę malowanie mieszkania i... S----------m. W całym tym wybieraniu kolorów i ustalaniu co pasuje a co nie wybrałem farbę lateksowa beckers designer. Nie zwróciłem uwagi na to że to farba lateksowa więc obkleilem, pomalowałem raz i przyszedłem za dwa dni położyć drugą warstwę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak się część z was domyśla po drugim malowaniu i zerwaniu taśmy "na świeżo" z taśmą odeszła farba i
źródło: 1000030674
Pobierz

A tak na serio tak się kończy gonienie trzech saren na raz ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pokazpsa #psy
źródło: comment_ns5A5LtU6sybF7XyQwIyW7KCAd7uWKQq.jpg
Pobierzto myślisz że ploszenie zwierząt w lesie jest fajne? Jak ci kiedyś pies wskoczy za lisem to nory to życzę Ci żeby wyszedł z tego calo
A co do straszenia zwierząt to większy syf robią oszołomy na quadach i crossach niż pies co trochę na sarny poszczeka.
Jak puścisz psa luzem w lesie i zostaniesz złapany przez leśniczego to możesz dostać nawet 5k mandatu.
Poza tym myśliwi mają takie hobby, że strzelają do bezpańskich psów, które biegają samopas po lesie. Poszukaj w necie takich historii jest pełno.
Co do polowań to chodzę przeważnie w godzinach popołudniowych a myśliwi raczej rzadko w tych godzinach polują.
Kiedyś spotkasz takiego, który nie popuści.
Sam chodzę po lesie co najmniej raz w tygodniu, często z psem moich rodziców i zawsze ze smyczą. Po pierwsze nie chce mi się ryzykować, a po drugie taki pies może wyrządzić sporo szkód np. odgoni od stada młodą sarnę, która sama już nie poradzi sobie, albo zeżre jaja ptakom gniazdującym na ziemi.
Lasy i przyroda są dla ludzi, ale trzeba o to
@Xuzon: Rozszerz.
Dobry artykuł nt psa w lesie
http://bialyjack.pl/pies-w-lesie-prawo-i-przepisy
poszukaj zdjęć psów po spotkaniu z dzikiem bo jak coś wrzuce
Bardziej mi szkoda tych co całe dnie w bloku siedzą a jedynie wychodzą na 15sto minutowy spacerek.