Aktywne Wpisy
#raportzpanstwasrodka Fifi nie wychodzi z pokoju od tygodnia.. zaczynam sie o niego martwic
źródło: image
Pobierz
mk321 +7
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A mój poranny krótki spacer skończył się godzinnym spacerem, marne 3 km, ale jest tak pięknie, a rano tak przyjemnie rześko, polecam wyjście z piwnicy.
#zorabull - polecam - użyj tagu jeśli chcesz widzieć więcej, lub wrzuć go na czarną listę jeśli nie chcesz widzieć moich postów.
#bulterier #smiesznykonik #smiesznaswinka
źródło: comment_KZgv7Wp7WYVTGVx7vby4GCHkXvxqk2Qp.jpg
PobierzMiałam psa, takiego średniego. Żadna silna rasa, a miał na koncie 2 powalone dorosłe osoby. Bo się wyrwał nagle.
Nie ma jakiejś specjalnej diety, ale mam ją na lepszej karmie, myślę o przejsciu na barf kiedyś - kosztowne ale bardzo polecane. Moja jest na suchej karmie, woda, oliwa z oliwek, twarog, jajka gotowane, ser biały, czasem surowizna - ale nie powinno się jej dokładać jak jest na suchej karmie, bo żołądek ma inną kwasotę(z tego
Całe szczęście że nie miałaś takiej sytuacji, ale rozważ może jednak ten kaganiec, bo w razie wypadku najgorsze konsekwencje może ponieść Zora.
Są stresujące, ale wtedy ty jesteś spokojna, potrafisz ją uspokoić, a i sędzia zakładam że zna się na reakcjach psa i wie kiedy zabrać rękę z jej pyska.
Jest piękny (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez moderatora