Aktywne Wpisy

dongio +4
Co byście napisali dziewczynie jakbyście jakąś znali

PorzeczkowySok +38
zrobiłem sobie pitce, do niej mam monsterka mango loco, wafelka w czekoladzie i kostkę rubika dzisiaj sb kupiłeem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: IMG_20250812_012729827_HDR
Pobierz

A mój poranny krótki spacer skończył się godzinnym spacerem, marne 3 km, ale jest tak pięknie, a rano tak przyjemnie rześko, polecam wyjście z piwnicy.
#zorabull - polecam - użyj tagu jeśli chcesz widzieć więcej, lub wrzuć go na czarną listę jeśli nie chcesz widzieć moich postów.
#bulterier #smiesznykonik #smiesznaswinka
źródło: comment_KZgv7Wp7WYVTGVx7vby4GCHkXvxqk2Qp.jpg
Pobierz@fenis: No nie do końca, to my musiałyśmy kombinować jak nie wpaść na dwóch pijanych patusów z psem, którzy kiedyś nas zaatakowali. Więc z jednej strony fajnie bo pusto i cicho, z drugiej creepy.
http://www.wykop.pl/wpis/17370099/przecietne-4-5-km-pogoda-cudna-ʖ-pobiegane-i-troc/
@Dinth: co prawda to prawda, podobają mi się jeszcze bardzo dogi niemieckie, ale moje 166cm raczej by ich nie ogarnęło :D
ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ dobrze że moich ptaszników tu nie wrzucam ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
@wymarta: może i racja, choć ostatnio udało mi się spotkać dwa nieujadające jorki, i było widać że to dobrze ułożone normalne psy, a i rodzina bulteriera, daleka ale rodzina york sheriririr terier - bul terier :D
spotkasz jakieś dziecko, które zrobi dziwną minę do psa i dziecka nie będzie, a ty nie będziesz w stanie nic zrobić
Z tego co kojarze wsrod znajomych, wiekszosc ludzi z takimi psami to byly Karyny ktore psem leczyly kompleksy (nie pisze tego odnosnie wszystkich posiadaczek tych psow, czy ciebie osobiscie)
@wysuszony: na pewno lubi jeść pinezki