Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +644
Witajcie. W wolnych chwilach bawię się w modelarstwo. A dokładnie zakładam oświetlenie do różnych samochodów w skali 1:18 #modelarstwo #chwalesie #hobby
źródło: m1
Pobierz
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: m1
Pobierz
Wykop.pl
A mój poranny krótki spacer skończył się godzinnym spacerem, marne 3 km, ale jest tak pięknie, a rano tak przyjemnie rześko, polecam wyjście z piwnicy.
#zorabull - polecam - użyj tagu jeśli chcesz widzieć więcej, lub wrzuć go na czarną listę jeśli nie chcesz widzieć moich postów.
#bulterier #smiesznykonik #smiesznaswinka
źródło: comment_KZgv7Wp7WYVTGVx7vby4GCHkXvxqk2Qp.jpg
Pobierzźródło: comment_Zzbr6HN1oKg140MqKI5fgqeKrzorpqHE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@migdalll: Ale pies nie bardzo. Bo to zwierzę. Ma bardzo niski iloraz inteligencji i kieruje się głównie instynktami. Pijanych kolesi nie atakowała, bo nie zagrażali jej, a co gdyby któryś postanowił zbliżyć twarz koło jej pyska i pokrzyczeć? Koleś z całą twarzą zmasakrowaną, pies możliwe że do uśpienia. Dodatkowo mówisz, że miałaś problemy z tym, żeby Zorę ruszyć z miejsca, więc nie kontrolujesz jej całkowicie.
nie opisałam całej sytuacji dokładnie, ale dobrze wyciągasz z niej wszystkie potrzebne ci informacje, nie opisałam ci jak zachowywali się względem psa i to dlaczego zora siedziała. Nie, nie jest silniejsza ode mnie. Skąd ty to wszystko wymyślasz?
EOT.
@migdalll: AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Kobieto, skąd ty to w ogóle wzięłaś?! I fakt, w siłowaniu się na rękę (łapę?) raczej przegra, ale jak cię pociągnie, to przejedziesz 3 metry.