Wpis z mikrobloga

#logikaniebieskichpaskow na #silownia mnie przerasta.

Chcą być wielcy więc robią klatkę, biceps i abs.

Jednak żeby być (wyglądać) naprawdę wielkim trzeba skupić się na: czworobocznym i całej górze pleców, najszerszych, barkach, tricepsie, przedramionach i pośladkach. To daje ci efekty 3D i V oraz pakuje olbrzymie ilości mięsa na ciało. Nie wyciskanie na płaskiej, uginanie przedramion i brzuszki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także wiecie co robić żeby być prawilnym #mikrokoksy
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
czytając wpis przypomniała mi się historia jak to znajomy znajomego ostro cwiczył, kiedy w końcu ktoś go zapytał o trening okazało się że robi tylko bicepsy... co drugi tydzien xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@zio-maj: Masz ćwiczyć wszystko, to są tylko mięśnie które odpowiadają za to co napisałem. Przeczytaj jeszcze raz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ch-jogromPL: Robić wszystko. Tylko wiedzieć co daje jaki efekt.
  • Odpowiedz
@easy_tf: kiedyś zasłyszałem od pewnego człowieka aka klata-biceps, że on trenuje tylko po to by wrócić później do domu (trenuje zaraz po robocie), bo żona ciągle coś wymaga i zwyczajnie k-----a go bierze, wygląd go w ogóle nie obchodzi, ćwiczeń innych niż 5 wariacji wyciskania i uginania na biceps nie zna a tak to zawsze spędzi pare godzin z kumplami gadając o pierdołach
są powody i są powody ( ͡
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@heldens: Przecież napisałem " chcą być wielcy "

@Ch-jogromPL: zawsze masz wyjście ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kb134099: Przysiady niszczą ci proporcje i sylwetkę V przekształcają w sylwetkę X. Powyżej tych 70cm nie ma co robić więcej obwodu. Lepiej robić czysto siłowo.
  • Odpowiedz
Przysiady niszczą ci proporcje

@easy_tf: ich brak niszczy proporcję jeszcze bardziej. Pamiętaj, że przysiady można robić na wiele sposobów, w zależności od potrzeb. Nie wspominając już o napięciu mięśni stabilizujących korpus.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@arkagham: Nie rozumiem dlaczego.

@Ch-jogromPL: Jeszcze trochę i spodnie na zamówienie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@kb134099: Powiedz to ludziom z ery przed przysiadami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Duże nogi możesz zrobić nie robiąc ani jednego. Jeśli twoi celem jest SYLWETKA to za duże czworogłowe ci przeszkadzają. Muszą być w sam raz. Czyli smukłe. Nie mogą być ZA DUŻE.
  • Odpowiedz
@easy_tf: no ja w moje spodnie generalnie nie wchodzę, muszę siłować się, żeby na udo się przecisnęły ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale wytrzymam jeszcze te 2tyg i wskakuje na redu, spokojnie te 5cm zleci z nich i będzie gitarka( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@easy_tf: no dobrze, zgadzam się, że nie mogą być za duże. To jakie ćwiczenia proponujesz? Bo ja jestem leniem i preferuję minimum ćwiczeń w planie z regulowaną intensywnością i objętością.
  • Odpowiedz