Aktywne Wpisy

damienbudzik +200
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
źródło: blabla
Pobierz
ElectroNICK +138
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w

Ps. Odnośnie tego wpisu z 12% nie krytykuje tego, a wręcz pochwalam, bo koleś wziął się w garść zamiast płakać, że matura jest ciężka, ale już pojawiały się osoby dla których taki wynik jest do zaakceptowania.
#matematyka #takaprawda #matura
@FireDash: taki ktoś chyba czytać nie umie, no bo wzory do matury dostają...
@FireDash: nitkę mogę prosić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/17360595/1-4-lata-technikow-2-w------e-na-matme-3-probna-ma/
http://www.wykop.pl/wpis/17365637/o-ja-p------e-jak-kisne-z-mireczkow-geniuszy-scisl/
Zwykle, choć nie zawsze jest tak, ze jak ktoś jest wybitnie dobry w jakiejś dziedzinie to jest za to miernotą poniżej przeciętnej w danych innych dziedzinach.
Widać to zwłaszcza u geniuszy którzy często nawet w zwykłych życiowych czynnościach mają problemy, bo ładowali wszystkie punkty umiejętności w inne rzeczy...
Jak w RPGach - nie da się wymaxować wszystkich drzewek
Ps. Dodatkowo od osoby, która jest dobrym humanistą i ma jakieś osiągnięcia ciężko usłyszeć, że ma
Ktoś kto jest wszechstronny jest w każdej dziedzinie przeciętny lub niewiele powyżej i niczym się nie wybija, niczego nie wnosi.
Natomiast specjalista w danej dziedzinie może w niej dużo osiągnąć i coś stworzyć i powinien się
Które z tych rzeczy jest
Co Ty za bzdury piszesz przecież już w gimnazjum serwują wiedzę matematyczną która dalece przebija te podstawowe umiejętności (dodawanie, odejmowanie, mnożenie, dzielenie itd) i która do niczego się w życiu nie przyda o ile ktoś nie pracuje w jakieś specjalistycznej pracy wymagającej wiedzy matematycznej.
A co dopiero
@FireDash: nie wyobrażam sobie tego - w mojej szkole średniej oblewało tych trzech do pięciu uczniów w klasie rocznie. Był tez bardzo sformalizowany sposób oceniania, więc jakby komuś nie wychodziła pozytywna ocena ze średniej ocen cząstkowych, to nauczyciel musiałby sfałszować dokumentację, by taka osoba zdała.
@Caoi: PIERWIASTKI TAKIE SPECJALISTYCZNE, TAKA WIEDZA WYŻSZA.
A POLE KOŁA TO JUŻ W OGÓLE JAKIEŚ IKSY DUPIKSY
Komentarz usunięty przez autora