Wpis z mikrobloga

@BoTakChce: Kornel planuje stworzyć swoje koło.

Pytany o możliwość przyłączenia się do klubu PiS, Kornel Morawiecki stwierdził, że nie zamierza skorzystać z oferty Ryszarda Terleckiego. Ujawnił, że planuje pracować w Sejmie jako poseł niezależny. – Ewentualnie zastanawiamy się z kolegami nad budową koła poselskiego, być może będzie też taka możliwość. Myślę, że to nie jest moja rola, żebym był w PiS-ie teraz – tłumaczył.
  • Odpowiedz
@BoTakChce: Dyscyplina dyscypliną, ale wyłamywanie się ze spisku, które spada misterny plan z rowerka, potrafi człowieka wkurzyć. Śmiechłem ostro wczoraj i im bardziej się dziś wczytuję, tym bardziej śmiecham znów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PatologiiZew: Prostactwo to pokazał Kukiz swoim sposobem zwracania się do Morawieckiego.
Jeżeli nie miał doń szacunku jako do człowieka, to jako do posła, człowieka z określonym życiorysem i po prostu do człowieka starszego (Marszałek Senior w końcu) powinien był szacunek okazać.
Co do reszty - to wyrzucanie posłów za brak dyscypliny z w końcu niezbyt dużego klubu było formą strzału w kolano. Jeżeli dodać, że "brak dyscypliny partyjnej" i "osobista
  • Odpowiedz
@krzychol66: byłeś na spotkaniu czy czytałes bzdury z newssweka? Taka złota rada. Nie wszystko co w mediach mówią to prawda. On chcial ich wywalić ale klub to zablokował. Jak zwykle najwięcej mówią osoby które nic nie wiedzą.
  • Odpowiedz