Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +262
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
mmm_MMM +264

źródło: comment_rlvBz4qcmHItWw8lbeNmNeZ9gt8R7vai.jpg
Pobierz1. Napisz:
2. N-------l tysiąc postów o tym jak to masz w dupie internetowe wojenki
xD
@DFENS: Bo nie chodzi na demonstracje KOD i dlatego na pewno jest pisowcem.
Komentarz usunięty przez autora
@B_P_R_D: To tu was PiS boli? bo dba o naród? Typowe.
@B_P_R_D: No tak, Polska jest bardzo mono etniczna i żyje w niej tylko jeden naród, Polacy, a reszta to planktony.
@B_P_R_D Czekaj, bo nie rozumiem. Nie zgadzasz się z demokracją i rządami większości?
Jakoś mnie też nikt nie pytał czy chcę płacić ZUS, NFZ, VAT, PIT, CIT i akcyzę. A muszę to robić. Co planujesz? Wprowadzić anarchię?
@B_P_R_D: Bo nie mogą sobie swojej nazwy nadać? Jeśli ja mam płacić podatki takie same jak reszta, to niech inni używają takiego samego języka jak reszta.
A podatki progresywne to nic innego jak ucisk mniejszości
@B_P_R_D: Wolność osobistą też gwarantuje, czyli swobodne dysponowanie własnymi pieniędzmi. Jak z tym jest, to widać. Panie Lenin.
@B_P_R_D: Wolny rynek i podatki progresywne XD