Wpis z mikrobloga

Ej ej mireczki wszystko wczoraj poszlo dobrze. Wyszedlem z przegrywu i stujejnosci, troche nie pamietam ale kurde polecam ten stan 10/10. Jednak dzis znow potrzebuje pomocy bo loszka spi i jak jej powiedziec zeby juz sobie poszla? Zreszta dzis rano to juz mocne 4/10( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #kiciochpyta #pomocy #sexy
mx2 - Ej ej mireczki wszystko wczoraj poszlo dobrze. Wyszedlem z przegrywu i stujejno...

źródło: comment_MVSHQmZLZsaAoKHl3WUg2z1Bn8v0JtBj.jpg

Pobierz
  • 131
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawel_je: nie nie zaoferowałem jej pieniędzy więc nie potraktowałem jej jak dziwki. Laska z tindera no to stwierdziłem fakt, tak było. Równie dobrze mogła być to tylko laska z baru ale tam nie chodzę za często
  • Odpowiedz
jeśli dała d--y na pierwszym spotkaniu, to niech czuje się jak d----a

@pawel_je: pewnie byś chciał, żeby czekała do ślubu... Nie znam Cię i nie oceniam, ale dziwne masz podejście do kobiet.
  • Odpowiedz
@mx2: Hmmm, dziwne. Obudzenie spoko, ale mogłeś coś zaproponować kawę/herbatę/wodę, spytać, czy chce skorzystać z toalety. Usiedlibyście jeszcze na 20 min, pogadali, pożartowali i doszli do wniosku, że trzeba się rozejść, bo każdy ma coś na dziś do zrobienia. Mogło być dziewczynie przykro. Pamiętaj, że kobiety nie są takie jak się na mirko opisuje. C---a prawda, co piwniczanie opowiadają :D
  • Odpowiedz