Ej ej mireczki wszystko wczoraj poszlo dobrze. Wyszedlem z przegrywu i stujejnosci, troche nie pamietam ale kurde polecam ten stan 10/10. Jednak dzis znow potrzebuje pomocy bo loszka spi i jak jej powiedziec zeby juz sobie poszla? Zreszta dzis rano to juz mocne 4/10( ͡°ʖ̯͡°) #rozowepaski #kiciochpyta #pomocy #sexy
@jokefake: nie no dziś na trzeźwo nie mam odwagi jakoś @PinkCellphone: nie mam siostry, mam brata ale mieszka w innym mieście z rodzicami @bluehawaii91: no ja nie wiem jak to jest pierwszy raz mam taką sytuacje
@mx2: To ona ma cipę, nie Ty, więc radź sobie cumplu jakeś nawywijoł. Dobra kawa i dobra jajóweczka ze świeżym pieczywkiem ma prio 1. Niech się wycompie, ogarnie, i zdebugujesz czy nadal 4/10. Menszczyzno, miej jaja do cholery.
@dziki: kurde własnie, w tym jest problem bo wczoraj byłem tak zajety kompletowaniem stroju, że w lodówce pusto. Znaczy mam tam marchewkę, smalec, masło, dżem, parówkę ale z tego chyba nic nie zrobię Nie wyjdę do sklepu zostawiając jej w mieszkaniu przecież, co jak ona tylko na to czeka i opierdzieli mi mieszkanie @le1t00: własnie ja też mówię jajecznica co to za słowo jajoweczka, jak jakaś pozycja sexualna dla gejów
@PinkCellphone: nie mam siostry, mam brata ale mieszka w innym mieście z rodzicami
@bluehawaii91: no ja nie wiem jak to jest pierwszy raz mam taką sytuacje
Wołam wszystkich którzy wczoraj mi pomogli i tych którzy się ze mnie nabijali.
@BajerOp: @csmrex: @Invisible22: @SwiecacyRenifer: @golon93: @zakowskijan72: @agaja: @kacor87: @kaszkai: @Spoleczny: @StefanBetoniarz: @ibeafraidi: @splesnialakanapkazplecaka: @gonzollo: @Asteroida: @fuser: @Adrian00: @Shanny: @huntersky: @heheszkitroche: @bobolak: @szpongiel: @agaja: @heheszkitroche:
Jajecznica to się nazywa-.-
Nie wyjdę do sklepu zostawiając jej w mieszkaniu przecież, co jak ona tylko na to czeka i opierdzieli mi mieszkanie
@le1t00: własnie ja też mówię jajecznica co to za słowo jajoweczka, jak jakaś pozycja sexualna dla gejów
wczoraj nie wybrzydzałeś i poruchałeś
dzisiaj wybrzydzasz i postujesz na mirko, a panna w łóżku
wyciągnij nauke na przyszłość z obu sytuacji odnośnie skutków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora