Wpis z mikrobloga

Panowie rozumiem wasz entuzjazm, ale ogarnijcie i włączcie troszkę trzeźwego myślenia. Po pierwsze cena którą tam widzicie nie ma w ogóle jakiegokolwiek realnego odniesienia do ceny jaką zobaczycie po starcie, ponieważ tam macie pewnie max 1% całej puli liska dostępne do handlu i po prostu chętnych jest więcej niż jest na giełdzie tych obietnic. Prawdziwą wartość zobaczycie jak wszyscy zapakują swoje liski na giełdy żeby kupić sobie czerwone lambo. Wtedy może się
@151617: Jak dla mnie będzie to jeden wielki płacz.. A handlowanie towarem, którego nie ma się nawet w ręku jest niesmaczne. Lisk był dla mnie znakiem zapytania do dzisiaj, nie wiedziałem zbytnio co o nim sądzić z punktu widzenia inwestycyjnego - tak tak to rewolucja (każda technologia to rewolucja), czekałem na realną wycenę rynku, ale po tej akcji Lisk dla mnie to scam i ta akcja z yobitem jest jak kamień
@adrix: poczekam do konca miesiaca kiedy cena skoczy najmarniej x40 ( ͡$ ͜ʖ ͡$)

@kryptopomocnik: nie siej chaosu, glupoty wypisujesz az sie nie da tego czytac. Chyba, ze wiesz o jakichs powiazaniach o ktorych nikt nie wie miedzy autorami liska i tej gieldy?( ͡° ͜ʖ ͡°)