@Oszczer: - Bartłomiej, skąd masz te wszystkie liquidy? - Pracowałem w rozlewni liquidów, jak mnie wywalili, to powiedzieli, żebym sobie je zabrał. - Ty po prostu byłeś za dobry do tej roboty. - To nie to, waliłem gruchę do głównego zbiornika.
@Oszczer: dla mnie to wspaniały przykład na to jak marketer mija się z założonymi celami. Obraz, który jego zdaniem trafia w "target audience" podkopuje jeden z fundamentów handlu - zaufanie do marki. Smak każdy jakiś ma i sobie sam określi czy mu pasuje czy nie. Ale to, czy liquid jest przebadany i czystszy chemicznie niż u konkurencji jest niemierzalne. Możesz coś kupić ze względu na zaufanie (np. niektóre liQueeny są
@Oszczer: @Waspin: Dziwne, że nie zwróciliście uwagi na poprzednią reklamę, która ukazała się na profilu parę dni wcześniej. Bardzo dziwne ( ͡°͜ʖ͡°).
Tak bardziej serio, to osobiście uznałem, że obu tych obrazków nie ma co wklejać tutaj, ale widzę, że ktoś mnie uprzedził. Autorowi zapewne chodziło raczej o drobną szyderę z #vype, natomiast o męskiego testera upominały się panie
I jakoś tak mając świadomość że testy robi goły koleś ze stetoskopem przeszła ochota na spróbowanie :-)
Liquidy Dilldos
#smookepl #epapieros #epapierosy #mojliquid ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_sOF5HM56D0ltsmem6ZRKI5urQTYlDsh5.jpg
Pobierz- Bartłomiej, skąd masz te wszystkie liquidy?
- Pracowałem w rozlewni liquidów, jak mnie wywalili, to powiedzieli, żebym sobie je zabrał.
- Ty po prostu byłeś za dobry do tej roboty.
- To nie to, waliłem gruchę do głównego zbiornika.
Tak bardziej serio, to osobiście uznałem, że obu tych obrazków nie ma co wklejać tutaj, ale widzę, że ktoś mnie uprzedził. Autorowi zapewne chodziło raczej o drobną szyderę z #vype, natomiast o męskiego testera upominały się panie
źródło: comment_rQ5G3qv9k4xuvHPrwGYPUKbuxZJnQs3p.jpg
Pobierz