Wpis z mikrobloga

@ibmab: tak się składa,że mam 28 lat zaraz...Bez urazy nie przesadzaj z tym starym wyglądem i możesz wierzyć lub nie mało kto mi daje tyle,zależy od pielęgnacji i genów
  • Odpowiedz
@ibmab: Spojrzałam i nie ma tragedii.Wiadomo,że przez 7 lat człowiek się zmienia(kobieta i mężczyzna),ale dalej będę się upierać , że to zależy od człowieka(genów/diety/pielęgnacji/wysypiania się/unikania słońca).Spójrz na japonki albo taka aktorka Agnieszka Więdłocha,ma 30 lat,czy Twoim zdaniem wygląda na tyle?A poza tym 30 to nie jest statystycznie nawet połowa życia,więc słowo "staro" mi tu nie pasuje
  • Odpowiedz
@mlekoztesco: Pewnie, ze zalezy. Od nalogow tez, a tego nie wymienilas. Nie znalazlem zdjec tej aktorki bez tapety, wiec ciezko stwierdzic na ile wyglada.

Jezeli chodzi o "wygladanie na 30" to dla kobiet to juz duuuzo. W wieku 30 lat plodnosc sie zmniejsza, mozliwosc urodzenia zdrowego dziecka rowniez.

Mam spoko przyklad, zdjecia chyba z 2005 i 2015, ale pewnosci nie
  • Odpowiedz
@mlekoztesco: nie stalkowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Robiłem przegląd ulubionych tagów na bezsenność i patrzę że je mleko. To się dołączę sobie myślę. ( ͡ ͜ʖ ͡)
Tak, może być to z Czarzastym. Dwa inne jeszcze widziałem. Były też czarnobiałe.
  • Odpowiedz