Aktywne Wpisy

MisterMinister +1736
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,

pytunk +465
Tydzień temu były jej 15 urodziny. Wczoraj odeszła na moich kolanach. W tych ostatnich chwilach wciąż wpatrzona w nas dokładnie tak jak na zdjęciu.
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
Niesamowite że pomimo nowotworów oraz innych zaawansowanych problemów wieku starczego, nie widać było by ją coś bolało. Natomiast wciąż trwała w niej ta miłość. Nie miała na nic sił, ale bez przerwy za nami podążała.
Przez demencję zapominała dlaczego poszła za nami w jakieś miejsce, ale po chwili
źródło: 446043215_1479315246804733_1805088926853024326_n
Pobierz

beka z #niebieskipasek który myśli że jego #rozowepaski malują się i ładnie ubierają dla nich (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Aneczka21: hohoho syndrom powrócił? oczywiście, że tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdziwe kobiety się nie malują, ot co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kolejny przykład #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
faceci milsi i oglądają się -atencja
@mlekoztesco:
toż to zwykła próżność, klasyczna typowo kobieca wada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Siedem warstw makijażu, zgolone brwi a następnie namalowane.
Myślą, że są piękne a tak naprawdę straszą.
Wywołać deszcz i zabrać parasole. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli skóra wysycha, to można przesmarować kremem nawilżającym - ja osobiście używam kremu po goleniu, gdyż mydło wysusza mi cerę i widać mi to na policzkach - naskórek się łuszczy. Ale dwie krople kremu rozprowadzone po twarzy załatwiają problem na cały dzień, a dodatkowo twarz nie świeci się jak psu jaja.
Dlatego też nie rozumiem po kij nakładać makijaż na
@mlekoztesco: Na moją twarz to zdecydowanie :)