Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +438

reventon +111
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Teraz nawet na powtórce nie zobaczyli, że Fin nie nurkował, lecz się poślizgnął.
Szpakowski pierwszy rzut rożny zobaczył dopiero.
Ale najlepszy i tak był Żewłakow, który dziesięć minut po dwóch bramkach ze skrzydeł stwierdził, że "teraz powinniśmy zacząć grać skrzydłami".
Wyszydzany Hajto nie pieprzy takich banialuk. Jest słaby, ale przy Żewłakowie brzmi jak ekspert.
#mecz #tvp
źródło: comment_XS7o1Z0fq0vfkeChDJCjHYRTfYHcQff1.jpg
PobierzPrzynajmniej można się pośmiać. Jak jest przerwa to wyobrażam sobie że Hajto pali fajke albo setke wyciąga z kieszeni xD a z Żewłakowem prędzej żenua człowieka złapie, niż dobry humor.