Aktywne Wpisy

PanMaglev +109
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz

(╭☞ ͡ ͡° ͜ ʖ ͡ ͡°)╭☞ @sir_Zubol
@sir_Zubol MA CZAS DO 26.03.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE KOŁA RATUNKOWEGO, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁ OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWA KONTO. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) (Ewentualnie mogę przedłużyć czas, wystarczy dać mi znać na pw że chcesz użyć koła ratunkowego)
STATYSTYKI: http://skew.pl/rozdajo/wynik.php?id=17083909
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 11 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。)
#heheszki
źródło: comment_Lr9BL4jZ0HjFIO6wa8QQPtJAnzdtn9aJ.gif
Pobierz! @Sidey @Uchachany_Baran @zolwixx @Kapik @wczoraj @koniec_promocji @smoczek11 @krychuwaski @Hardporecorn @cubus3 @ReniferApokalipsy @Kotekzulka @esqr @Dumpster @amontobin @Xedronek @CozaKocur @acquen @HetmanPolnyKoronny @Trooskul