Czysty samochód to podstawa. Nie wyobrażam sobie jeździć brudnym gratem. Jakie to męstwo siedzieć w błocie? :D Raz na jakiś czas korzystam z myjni specjalistycznych, tak zwanych auto detailingowych. Jeśli dba się o swój samochód to rzadziej się psuje. Im bardziej go zajedziesz tym częściej odwiedzasz warsztat. Myślę, że porządku wewnątrz również się to tyczy. Nawet jeśli nie wpływa on bezpośrednio na nasz wóz, to totalny syf i brud sprawia, że obchodzimy
Sonda. Czas skończyć z tą obłudą. Święta kościelne dla wszystkich nawet ateistów nie chodzących do kościoła i wrogo nastawionych do wiary? A z jakiej racji? Niech idą do pracy w Boże Narodzenie, Wielkanoc, Boże Ciało i rocznicę Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny, Trzech Króli. Jak ktoś nie jest katolikiem, ale jest patriotą może mieć wolne 3 maja i 11 listopada, a także 15 sierpnia, bo oprócz Wniebowzięcia to także święto Wojska Polskiego z
Czy święta państwowe powinny być tylko dla katolików i patriotów?
W ogóle wam nie mówiłem ale w środę sprzątałem biurko i pod lampką znalazłem banknot 500zł. A wczoraj sprzątałem auto i pod siedzeniem znalazłem banknot 100zł. Czyli mam 600 zł pieniążków do wykorzystania o których już dawno zapomniałem. Takich zapomnianych pieniędzy nie żal wydać na głupoty
Komentarz usunięty przez autora