Wpis z mikrobloga

TADADAM !!! :D I jest, jest i ona, recenzja Xiaomi mi5 - klik ! Ja nawet nic nie będę pisał, po prostu zostawiam Was z filmem :D A, i tak btw - będzie porównanie z Galaxy s7 .. ale to nie u mnie, lecz gościnnie u SmartReviewsTV :D Stay tuned on #majsterpirzu ! :D Oczywiscie zachecam do subskrybowania kanału na YT, oraz na

Facebook: KLIK
Twitter:

#majsterpirzu #android #chinskiecuda #itemyzchin #xiaomi #telefony
Pirzu - TADADAM !!! :D I jest, jest i ona, recenzja Xiaomi mi5 - klik ! Ja nawet nic ...

źródło: comment_fzjlo0UN2PIL5sEBKYjPwD3JeyKxwgKZ.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FuriousPredators: Jaki zysk ? Z 3mk nie mam zysku zadnego , z miuipolska tak samo nie mam a z ibg znikomy - tylko w podsumowaniu powiedzialem raz, nawet logo nie ma a Ty mowisz o reklamie. Ale mam nadzieje, ze w koncu kiedys jakis telefon dostane za darmo... ;)
  • Odpowiedz
@mar1in: Twój komentarz ani to śmieszny, ani rzeczowy ani nic, masz słabe poczucie humoru i beznadziejną manierę pisania komentarzy, dobrze, że nie zacząłeś kręcić filmów na YT
  • Odpowiedz
@matiwoj11: @czerwonyziemniak: Panowie ja rozumiem czas to pieniądz, ale czy ta idea szybkiego i jeszcze szybszego ładowania nie wpływa negatywnie na baterię ( ͡º ͜ʖ͡º) ? Chociaż rozumiem, że ładowanie baterii w R3Pro 4k mAh to mordęga by była standardowo po bożemu 1A ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~5h
  • Odpowiedz