Wpis z mikrobloga

TADADAM !!! :D I jest, jest i ona, recenzja Xiaomi mi5 - klik ! Ja nawet nic nie będę pisał, po prostu zostawiam Was z filmem :D A, i tak btw - będzie porównanie z Galaxy s7 .. ale to nie u mnie, lecz gościnnie u SmartReviewsTV :D Stay tuned on #majsterpirzu ! :D Oczywiscie zachecam do subskrybowania kanału na YT, oraz na

Facebook: KLIK
Twitter:

#majsterpirzu #android #chinskiecuda #itemyzchin #xiaomi #telefony
źródło: comment_fzjlo0UN2PIL5sEBKYjPwD3JeyKxwgKZ.jpg
  • 54
@matiwoj11: @czerwonyziemniak: Panowie ja rozumiem czas to pieniądz, ale czy ta idea szybkiego i jeszcze szybszego ładowania nie wpływa negatywnie na baterię ( ͡º ͜ʖ͡º) ? Chociaż rozumiem, że ładowanie baterii w R3Pro 4k mAh to mordęga by była standardowo po bożemu 1A ( ͡° ͜ʖ ͡°) ~5h
@Pirzu: oj Pirzu, ale mi namieszales ( ͡° ͜ʖ ͡°) myslalem, ze mi5 bedzie lepszy pod wzgledem baterii... w recenzji tekstowej znowu wyniki gosc podawal inne. Generalnie myslalem, ze bedziesz bardziej zachwycony :D pozostaje mi zatem zapytac czy jak kupujesz na ibg to ubezpieczasz sie od vat? i tak w ogole chyba mysle, ze poczekam na jakies kupony ʕʔ
@Pirzu: bez ubezpieczenia + dhl i jeszcze ani razu ci vat nie wpadl? no wlasnie pamietam, ze mowiles o braku kuponow... orientacyjnie ciezko ci przewidziec kiedy moglyby byc?
@czerwonyziemniak: Spoko nie wiedziałem, że dają 2A, większość ładowarek ma 1A chyba zazwyczaj ?
Co do recenzji to oceniam na 4/5; podoba mi się, że Mi5 ma zaokrąglone boki mam kanciastego R2Pro i mnie to mierzi. Ze spraw technicznych ciekawy głos mi nie przeszkadza, maniera czasem drażni, ale ujdzie :] Obraz elegancki, daje radę @Pirzu
@Pirzu: ajaj, co tu robić :D na razie moze poczekam na ROM global coby nie bylo smiecowych apek i moze nawet bez kuponow sie zdecyduje (wychodzi okolo 1,7k, nie?). Jeszcze jakbys mogl zdradzic jaki WER Cie obsługiwał, bo jednak te kilka stowek piechota nie chodzi
@Pirzu: Nie chcę się zbyt rozpisywać, ale jako "fan" Xiaomi zawiodłem się na Mi5. W porównaniu do S7, czy do 6s (to już w ogóle) wypada słabo w każdej kwestii, oprócz zdjęć tylną kamerą w przypadku 6s.
Moim zdaniem wyidealizowałeś ten telefon, gdyż nie zauważyłem, żebyś powiedział cokolwiek negatywnego, a jest o czym.
@mafiozorek: Biore zawsze pod uwage fakty tez ceny - czego chcesz wiecej od telefonu ? s7 jest duzo drozszy a niczego wiecej nie oferuje, czytalem tez inne recenzje, min gsmarena i w wielu kwestiach mam podobne odczucia.