Aktywne Wpisy

anoysath +3526
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
gedzior84 +1319
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz

niech mi nikt nie mówi, że je kanapki, bo nie ma czasu na przygotowanie czegoś innego, bo to jedna z najsłabszych wymówek..
#gotujzmatra #gotujzwykopem #paleo #lowcarb #bezglutenu
źródło: comment_EYFoFTbPtnQa2VdaZAG91V6BaaAdXDz4.jpg
Pobierz@pernik: ano to już inna sprawa, u mnie w pracy idą w ruch zupki chińskie, parówki czy inne wynalazki, za to w pracy niebieskiego faceci dopiero mają wyobraźnię - kostka rosołowa na kubek wody przykładowo i
Za to na mnie patrzą jak na dziwaka jak wezmę normalny domowy obiad i odgrzewam sobie w mirkofali.( ͡° ʖ̯ ͡°)
@pernik: ja mam notorycznie wytrzepane pojemniki, zawsze pytanie co mam, zawsze spowiedź i wymienianie składników, w sumie przyzwyczaiły się do tego, że nie jem tak jak one, choć na poczatku wszyscy myśleli, że jestem wege i jem tylko warzywa :D
@plumkajacy_kalafior: dokladnie tak. wrzucam na zimny rondel, tu akutat mam cienko pokrojony boczek, kiełbasę i wędlinę z karczku, chwilę podsmażam, dorzucam resztę i duszę, ewentualnie ciut wody w razie potrzeby, sól, pieprz, kurkuma i tyle. fasolka jest warzywem, które nie wymaga specjalnej obrobki termicznej ( ͡° ͜ʖ ͡°)