Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

kaczoki +61
Oto Pan Okił Khamidov, który w kartach 90 skonstruować prototyp bardzo popularnego telewizora Okił ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #kiepscy #ciekawostki
#heheszki #kiepscy #ciekawostki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

![[Język japoński] Hiragana: wyjaśniam czytanie znaków!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/39fef7ffa1ce920857dc827440a51240b5c97188abfd6403ca0bcfce35d8fc2a,q80.jpg)

Pytanie może głupie, może mondre, nie wiem. Dlaczego jest teraz takie wielkie uber ciśnienie, wręcz wścieklizna na #javascript ? Znam kilka powodów, mam kilka osobistych przemyśleń, jednak ciekawi mnie wasze zdanie. To raz. Dwa to to, czy ten język i kierunek zmian jest faktycznie taki 'łał' ? Gdzieś na Quorze czytalem żale współtworcy Chrome'a, że nie jest to dobry język a próbuje się go traktować wręcz jako backend i uważał, że jak najszybciej powinien zostać wyparty przez jakąś lepszą technologię, twierdził wręcz że w końcu tak się stanie. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?
#javawwersjiscript
źródło: comment_IvASWPjLmS3cwo6jeFsdclVYXa6Y5Iqa.jpg
PobierzNie wiem z jakimi gównianymi programami miałeś do czynienia napisanymi w Cordovie/NW.js, wiem tylko że moje zajmują mało pamięci, odpalają się na wszystkich urządzeniach, mają
@b0lec: o to to!
@yoyo: to jest akurat super, problemem jest nieumiejętne tych narzędzi wykorzystanie.