Wpis z mikrobloga

Tak btw. niektóre nerfy które proponuje, "przewiduje" Amaz są strasznie z dupy. Alex dostała już nerfa przez co nie niszczy armor'u po zmianie życia, a on jeszcze chce żeby obniżała życie do 20. Divine Favor przestanie być używany jak wejdzie standard więc nie widzę sensu "niszczenia" go w ten sposób.
@antonio20: Oczywiście, że tak ale to jest legendarka, a po takim nerfie Alex byłaby na poziomie Nozdormu. Ile jest też tych OTK decków z Alex teraz? Freeze Mage(nie wszyscy) i tyle. CW już nie używa Alex bo jest za wolna i lepiej Elise mieć.
@antonio20: Wg. mnie Alexstrasza jest za drogą kartą żeby działała defensywnie, rzucisz i się uzdrowisz ale to w żaden sposób nie wpłynie na rozgrywkę i na stół, dlatego Reno jest taki dobry w 6 turze jak go rzucisz to nie ma szans żeby przeciwnik Cię zabił, a od 6 tury każdy deck z Reno zaczyna działać bardzo dobrze.
@antonio20: To ja bardzo dobrze wiem, że Warlock jest jedyną klasą na rankedzie, która wykorzysta dobrze potencjał tej karty. Chodzi mi o to, że jest to jedyne defensywne duże leczenie, przez, które nie zginiesz w następnej turze.