Aktywne Wpisy

ShockDeals +203
Eyefire +9
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć mi #logikarozowychpaskow o ile w ogóle się da? Poznałem przypadkiem taką dziewczynę, spotkaliśmy się, pogadaliśmy, wszystko fajnie, zaczęła się przytulać, jakieś komplementy w moją stronę na temat ładnych perfum, na temat uśmiechu itp itd. Ogólnie wszystkie spotkania to ona inicjowała. Mówiła, że w sylwestra raczej będzie sama w mieszkaniu to chciałaby ze mną gdzieś pojechać i spędzić go razem. Po czym dzisiaj mi pisze, że
źródło: Screenshot_3
Pobierz

( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#rozowepaski
#biznes
Read more: http://wyborcza.biz/biznes/1,147666,19727388,zalozyli-nowa-spolke-przeniesli-tam-matki-i-spolke-zamkneli.html#ixzz42Cv2YjqB
@kkacperr: Sugerujesz, że wszystkie tych siedem kobiet zaraz po podpisaniu umowy zaszło w ciążę?
A masz jakiś dowód tej tezy, czy tak p--------z, żeby coś napisać?
@dzokero: co Ty gadasz! Przecież przedsiębiorcy to uciskana grupa. Przy wolnym rynku trzymaliby się ściśle zasad moralnych! To państwo jest wszelkim źródłem zła. Tylko brak kodeksu pracy może uratować gospodarkę.
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś nie bylo platnego urlopu i mozliwosci zajscia w ciaze pracując, a problemu demograficznego nie bylo.
Kisnę z lewusów, którzy na potrzeby wątku udają, że im zależy na przyroście naturalnym xD
Komentarz usunięty przez autora