Aktywne Wpisy
krzych0 +137
Słyszałem, że na tym portalu jest duże grono psiarzy i można się pochwalić swoim psimsynem (。◕‿‿◕。)
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
Oto mój synek lat prawie 2, Edward zwany też gamoniem.
Diabelnie inteligentny ale niezbyt mądry.
Gdybym miał 5% jego determinacji, Elon sprzątałby moje kible.
Kocham go bardzo, towarzyszy nam wszędzie a jego ulubione miejsce to piekarnia (debil zjadł kiedyś
źródło: image_picker_4460E0A0-29BF-4E5F-ABD8-28A07269AE69-3352-000000A492DEC864
Pobierz
RafalLygrys +167
Moim ukrytym internetowym pragnieniem, zaraz obok ujawnienia się i jakiegoś długiego AMA z Testovironem, jest jakiś filmik lub też jakieś konkretne AMA z typem, który podłożył głos pod takie klasyczne parodie jak Borewicz, Miś Uszatek, pavulonik, Familiada czy MŚ 2002.
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube
#gimbynieznajo #testoviron #borewicz #deagensys #polskiyoutube

( ͡€ ͜ʖ ͡€)
#rozowepaski
#biznes
Read more: http://wyborcza.biz/biznes/1,147666,19727388,zalozyli-nowa-spolke-przeniesli-tam-matki-i-spolke-zamkneli.html#ixzz42Cv2YjqB
hmmm u mnie w pracy meżczyźni biorą L4 i nie jest to jakieś rzadkie zjawisko. I często są to L4, bo dzień wcześniej była impreza (czy to firmowa, czy jakieś imieniny itp.) albo jakieś przeziębienie albo ból zęba itp. Dziewczyny, a jest ich troche jakoś tak nei spamują pani HR
skąd nagle znajdzie nawet zastępstwa na tyle osób, kiedy i kto je wyszkoli żeby chociaż częściowo zastąpiły nominalne osoby?
dlatego właśnie kobiety zarabiają mniej od mężczyzn bo są ~ mniej pewne~ na stanowisku pracy.
nie zmienia to
ale z drugiej strony nie dziwie się przedsiębiorcom ,że sobie wyrównują starty w pracy niższymi pensjami dla kobiet. Faktycznie, fizycznie, realnie kobieta jest częściej na zwolnieniu w ciągu roku niż facet....
@emasele: jeśli nie jest w ciąży/matką z chorym dzieckiem, to wątpię. Zresztą nie znam statystyk, więc nie będę się kłóciła.
@no_i_w_ogle: Bedą zatrudniać ale poprzeczka będzie wyżej, a stereotypowe różnice płac zależne od płci mogą się jeszcze utrwalić.
Zazwyczaj nie jestem za równaniem w dół ale to co zrobili w Singapurze nawet mi się podoba ;)