Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +579
Jeden z najbardziej irytujących gatunków człowieka xD Zapytasz takiego:
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
- Jaka jest twoja ulubiona czekolada?
- Żadna. Zagotuj wodę w czajniku, dodaj dwie łyżki kakao, bakalie, orzechy i masz
- Jaki jest twój ulubiony piłkarz?
- Żaden. Zamiast patrzeć jak inni grają lepiej iść samemu pokopać piłkę
- Mam Rafaello, poczęstujesz się?
źródło: FD5DCB43-BE11-4459-B948-40F5AF80F50F
Pobierz
runnerrunner +2
Dotychczas używałem Yanosika wiadomo, z wzg na ostrzeżenia o suszarkach i fotoradarach. Mam jednak wrażenie, że mapy google są dokładniejsze i jakoś ogólnie lepiej ogarniają sytuację na drogach.
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
Niby mapy google też mają ostrzeżenia, ale nie wiem czy też przed suszarkami, fotoradarami itd?
Co lepsze?
#yanosik #mapygoogle #kierowcy #samochody
źródło: temp_file3046532179996608092
Pobierz

Staramy sie ogarnac temat...
źródło: comment_CDVzhkKpjijErsnZi5gGl3OLpBmw4uNn.jpg
Pobierz(✌ ゚ ∀ ゚)☞
- tylko użytkownicy premium i z odpowiednio długim stażem (np. 3 lata) mogą wstawiać znaleziska #polityka.
- moderacja własnych tagów
- Mirko 2 z ostrzejszą selekcję odnosnie do spamowania
źródło: comment_52MTTk1aaqPyTaVYdiZYngFqdTKhPFzd.jpg
Pobierz@BongoBong: Gdyby każdy wpłacił 10 zł to zbiórka mogłaby się skończyć w ciągu godziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) #pdk
@m__b: Możliwość nietagowania #polityka i ewentualnie raz na jakiś czas możliwość zbluzgania kogoś bez bana (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@m__b:
Żeby pokazywać pieroga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie
Jeszcze 4 lata temu było mniej ludzi i dało się to ogarnąć. Dzisiaj nie da się śledzić dyskusji w ogóle.
Wiem że macie zbyt ułomnego programistę i on nie umie czegoś takiego zrobić. Albo macie bardzo stary kod którego nikt nie rozumie, ale to raczej by było prosto zrobić.
@m__b: Możliwość wklejania pasty o serwerowni bez ponoszenia żadnych konsekwencji.
Opłaty powinny dawać drobne nagrody, przydatne komuś kto spędza na wykopie dużo czasu.
Nawet głupia możliwość moderowania własnego tagu, byłaby super!