Aktywne Wpisy

Zarzutkkake +310
Ale jak to podwójnie zapłacić? Co wy rasiści? Nie wiecie, że plus size to zaleta? Mam chorą tarczyce. Jaki potrójny hepi meal? Kamery nie pokazuja prawdy. To jest problem tych ludzi, że sie tu nie zmieszczą! LUDZIE DAJCIE MI SPOKOJNJE ŻYĆ JA WCZORAJ WŁOSY FARBOWAŁAM I PAXNOKCIE A WY MI MÓWICIE ŻE JA GRUBA!
#bekazgrubasow #humorobrazkowy
#bekazgrubasow #humorobrazkowy

Kumpel19 +40

Staramy sie ogarnac temat...
http://www.wykop.pl/link/132268/jak-komercja-zabija-joemonster-org/ pamietasz ?
Komentarz usunięty przez autora
1. Zawsze brakuje mi możliwości dodania do #czarnolisto wszystkich wykopujących wyjątkową głupotę (np. filmik o miliardach drzew) ale trzeźwo myśląc lepszym bajerem było by umożliwienie dodanie notatki do takich użyszkodników.
2. Nie można zostawić takich ograniczeń, ewentualnie trochę podnieść limity, że za darmo zielonka, jak płacisz to masz to samo co pomarańczka?
3. Dla płacących możliwość zakopywania linków premium bez konieczności wchodzenia w znalezisko.
@m__b: CZYLI PŁACENIE ZA BORDO TO NIE MIT
LUUUUUDZIEEE !!!!!!!!!!!!!!!
@bigkangoo: Co ty, po prostu pracodawca da w koszty ✌☞
naucz sie czytac co
Mozesz podesłać parę PLN za rozwiązanie problemu :)
To by był kolosalny wpływ pieniędzy.
-przede wszystkim - pełne zachowanie dotychczasowych funkcjonalności dla nie opłacających!
-płatność wyłącznie przelewem lub kartą (chodzi tu o odsianie gimbazy, która płaciłaby smsami z komórki zasilonej w kiosku, dodatkowo operator nie będzie czerpał z tortu).
-za pierwsze wykupienie/aktywację ~10zl (dające pół roku premium), następnie kolejne miesiące po 1zl.
-jako najważniejsza zmiana => reguły widoczności (coś na zasadzie firewalla): możliwość przejścia na tryb białolistowania wszystkich premium, a ukrycia wszystkich