Wpis z mikrobloga

@soszu: Mamy z niebieskim głupią grę, ktokolwiek z nas i w jakiejkolwiek sytuacji rzuci "Hari Pota", to druga osoba musi wyraźnie dokończyć "zwal mi k---s". xD I tak zwalamy kutasa Hagridowi przy mojej mamie, przy jego mamie, przy kasie, w środkach komunikacji miejskiej. :P
  • Odpowiedz
@soszu: To jest okropne, ale co zrobić jak machina nie chce się zatrzymać. :P Dawajcie propozycje chorych miejsc, gdzie mogę skłonić mojego niebieskiego, do powiedzenia tego magicznego "zwal mi k---s", bo mi już pomysłów braknie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@innigri: Jak podejdzie do spowiedzi to szepnij tak by tylko on usłyszał, natomiast jego odpowiedź usłyszy... tylko się nie przeraź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@astral55: Pomyśl, że siedzisz przy mamie, przedstawiasz swoją różową, mówisz o wcześniej niej wiele dobrego. Siedzicie tak razem, wszyscy się do siebie uśmiechają, wtem słyszysz te dwa słowa i wiesz co to znaczy, ty kończysz, jak kodeks przykazał. Matka niebieskiego tak bardzo wybita z rytmu i na nic tłumaczenia, że to tylko gra. xD Na pewno byś chcial? :P
  • Odpowiedz