lechwalesa
lechwalesa
05
18
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
j.....o
j.....o
@lechwalesa: TW Bolek i jego ferajna. NIECH TAMTEN ZACZNIE PLACIC ALIMENTY!
45
immaculata
@lechwalesa: pożycz chociaż koledze po swojej prawicy hajs na alimenty, bo wstyd.
28
Stany_blog_pl
@lechwalesa: Matka Boska w klapie, papież za plecami.. UBeku, malowany lisie, kogo Ty chcesz tym przekonać? Stalinie Ty - tak, cholernie trafnie już 35lat temu określiła Cię Oriana Fallaci...
15
jasiepytam
jasiepytam
@japco: kisnę z tego totalnie, ten cały #kod weźmie pod skrzydła wszystkich, byle tylko do koryta wrócić, czy oni mają wogóle jakieś poglądy czy tylko łączy ich nienawiść do kaczyńskiego ?
13
Kosa_67
Kosa_67
@lechwalesa: Lechu ratuj resztę mitu i powiedz prawdę.
13
marcinszym
marcinszym
@lechwalesa: sama elYta - zwłaszcza ten w czerwonej marynarce, naczelny alimenciarz RP :D "bojownicy" o wolność i demokrację :) żal mi was wszystkich, zwłaszcza tego nadętego, wąsatego buca z wybujałym ego, który na każdym kroku podkreśla: "JA obalYłem komune, JA jestem bohaterem, JA...." bohaterowie prawdziwego formatu nigdy nie mówili o sobie w takich kategoriach, patrz np Rotmistrz Pilecki. przyszło nam żyć w dziwnych czasach, w ktorych kelnerzy za złapanie na
10
dziado
dziado
@lechwalesa: Kiedy kod wystawi wartę honorową na grobie kiszczaka i jaruzela ?
8
E.....m
E.....m
6
x.....r
x.....r
@lechwalesa: Panie Prezydencie, niech Pan łaskawie ode mnie zapyta czy p. Kijowski uprzejmie płaci swoje alimenty czy posługując się politycznymi wpływami dalej dyma swoje dzieci.
5
zofia-gubala
@lechwalesa: żenada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
4
slayer1
slayer1
@slayer1: A Jan Paweł II wisi w tle załamany.
3
Grzegorz-Kowalski76
@lechwalesa: Wciąga się Pan w gierki szKODników.Skoro Pan jest zwolennikiem demokracji, to proszę uszanować wynik wyborów i nie podburzać ludzi do walki z legalnie i demokratycznie wybraną władzą.
2
perush
perush
@lechwalesa: Wszyscy Ludzie Prezydenta ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
slayer1
slayer1
@lechwalesa: Kijowski zapłać alimenty żonie i dzieciom!!!!
2
Nikczemnik
@lechwalesa: samuraj demokracji, dwoch SBkow i kilka pionkow. Ale rozdanie.
2
t.....o
t.....o
@lechwalesa: Pozdrawiam mame i tate
1
yale
O jest i Pana oficer prowadzący TW Swetru
1
slayer1
slayer1
@lechwalesa: Rodzinka Adamsów?
1
jah1
jah1
@lechwalesa: Jezu! I Kapciowy w czerwoniastym pulowerku też? Przecie jak krzyczą: "Agent SB!" to i on od razu zjawia się na miejscu. Taki nawyk.
1