Aktywne Wpisy

Grzyb_z_fugi +922
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
smutny_kojot +200
XD #kpo
źródło: Screenshot_20250808_081419_X
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: Screenshot_20250808_081419_X
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Komentarz usunięty przez autora
A co mnie to obchodzi?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pojęcia nie mam, jednak jeśli coś jest neurotoksyną, to raczej niewiele tego trzeba.
Po co to czytasz, to przecież brednie, aspartam i wszystkie wytwory współczesnej chemii, zwłaszcza od Monsanto są dobre, ba, są lepsze niż naturalne!
Bez sensu, za dużo jesz cukru, przerzuć się na AminoSweet.( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Metanol - litr soku pomidorowego zawiera około 4 razy więcej metanolu niż litr napoju słodzonego aspartamem. Idź zwalczaj sok pomidorowy.
2. Rak mózgu i badanie na szczurach - stwierdzono rażące błędy metodologiczne, m.in. czekano na naturalną śmierć zwierzęcia. Szczury karmione aspartamem żyły dłużej niż szczury żywione cukrem, więc naturalnie wystąpiło u
Sprawdziłem z ciekawości i faktycznie stevia była zupełnie zakazana w USA w latach 1991-1995, od 1995 dozwolono sprzedaż jako suplement ale NIE jako dodatek w żywności. A najciekawsze:
Zupełnie nie o to chodzi.( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie bądźmy idiotami.
Praktyka zycia codziennego pokazuje, że aspartam, rtęć, fluor czy szczepionki nie zabijają.
Ale ta sama praktyka pokazuje, że ze zdrowiem społeczeństwa jest coraz gorzej, a jest to skorelowane z ciągle rosnącą ilością substancji chemicznych, z którymi nasz gatunek styka się od dekady czy nawet krócej.
Dlatego bardziej ufam cukrowi, aspirynie i kuchence gazowej, niż
Jest mnóstwo ciekawych rzeczy, o których się milczy, wycisza je i ośmiesza.
Nawet nie wiem od czego zacząć...
Tu jest sporo ciekawostek z naszego podwórka, ale to trzeba grzebać:
http://monitorpolski.gov.pl/
To tak jak z istnieniem Boga, 50/50.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gavroche: Potrzebne źródło tego twierdzenia - długość życia jest coraz większa (nie przez zmniejszenie śmiertelności wśród noworodków), a to by raczej wskazywało na coraz lepsze zdrowie społeczeństwa.
To Cię niestety skreśla jako interlokutora.
I jeszcze to, że nie potrafisz znaleźć patentów nowiuśkich substancji chemicznych, których rocznie przyznaje się, uwaga, 70000000!( ͡° ͜ʖ ͡°)
Że o kontrolowaniu kaloryczności diety, jako trosce o zdrowie, nie wspomnę.
Trzymaj się w zdrowiu, cumplu.
Brak odniesienia się do argumentów Ciebie skreśla jako interlokutora. Może się mylę, w żaden sposób tego nie wykluczam, nie daj mi żyć w błędzie.
To nadmiar kalorii przy braku ćwiczeń fizycznych nie powoduje otyłości? Kurczę, to co powoduje? Nie mogę