Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rajet: Ale wszystko zależy od osoby po drugiej stronie ;) Są tacy co by to zrobili, trafili się nam inni. Anyways, to w sumie nieważne ;) Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Urashima , @Wybroczyna: Podchodzenie do prawa jak do zagadki tysiąclecia przy tym konkretnym przypadku jest zabawne. Traktowanie swojej wiedzy i umiejętności jak zamkniętego sejfu do którego za dostęp chcecie żądać kasy W TYM PRZYPADKU też jest lekko żałosne.
@bimbadil nie ma już nic do ugrania, sprzedał, dogadał się i patrząc na jego podejście, nie jest celem takich idiotów. Chciał jedynie informacji gdzie co i jak ruszyć aby uwalić
  • Odpowiedz
@Wybroczyna: ale się tu zamieszanie zrobiło widzę...nikt nie twierdzi,że prawnicy powinni pracować za darmo,bo z jakiej racji niby? Nikt tu też nikogo do pomocy nie zmusza,nie w tym rzecz. Także nie bierz tego osobiście. Nie masz ochoty pomagać pro bono, spoko to Twoja decyzja, której nikt nie neguje w żaden sposób :). Dlatego wyluzujmy, nie ma co sobie nerwów szargać. :p
  • Odpowiedz
@Wybroczyna: to tylko internet, każdy interpretuje nasze słowa po swojemu..czasem wychodzą takie,a nie inne sytuacje. Sprawa jest prosta - nikt nikogo do pomocy nie zmusza i nie linczuje za to,że odmawia. Macie do tego prawo.
Tak jak @bimbadil napisał, sprawa nieaktualna. My mamy to już załatwione, Wy zostaliście ostrzeżeni i tyle :).
  • Odpowiedz
@Wybroczyna: Weź mnie nie rozśmieszaj porównując swoją pracę do lekarza. Prawnik to osoba żerująca na skomplikowaniu przepisów które akurat w tym przypadku sprowadzają się do kilku paragrafów do ogarnięcia. Jak nie rozumiesz mojego zdania na ten temat to serio z mojej strony EOT i nie ma co dalej tego kontynuować.
Widać że @bimbadil jakoś to ogarnia i oby jemu chciało się to kontynuować za frytki bo ciekawy i dość
  • Odpowiedz
Prawnik to osoba żerująca na skomplikowaniu przepisów które akurat w tym przypadku sprowadzają się do kilku paragrafów do ogarnięcia

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to zapraszam, otworz jakieś para doradztwo prawne i zbijaj kokosy. Dawno tak nie prychnąłem xD dzięki
  • Odpowiedz