Aktywne Wpisy

_e_l_o_ +30
Zarabiam miesięcznie ok. 220k - 270k netto w wieku 21 lat. Mam już wszystko czego potrzebuję - dobrze prosperująca firma, fajny samochód, dom. Nie wiem już za bardzo co dalej, jaki cel? Jedyne co mi przychodzi na myśl to dalszy rozwój firmy ale nie bardzo wiem co mam zrobić ze samym sobą. Praca to całe moje życie co niby jest dobre bo się dorobiłem ale z drugiej strony czuję, że czegoś mi

SonoUno +129
Jestem kobietą i w-------ą mnie kobiety, które myślą, że karmienie dziecka piersią w miejscach publicznych jest normalne. Serio, nie ogarniam tego paskudztwa. Od kiedy to niby jest dozwolone? W mojej rodzinie nikt nie pozwalał sobie na takie rzeczy, bo kobiety w mojej rodzinie szanują siebie, swoją intymność i innych ludzi. Nie wstydzą się siebie, mają ładne p----i, ale nie zmuszają innych do oglądania tego, co nie każdy ma ochotę widzieć.
Tak, karmienie piersią
Tak, karmienie piersią
źródło: IMG_8717
Pobierz

Dobra update. Pan Incore chce teraz zwrócić towar na rękojmi:
"Prawnik" polecił mu zwrot z tytułu rękojmi, na podstawie art 556 Kodeksu cywilnego. Wystąpił o zwrot towaru, gdyż dostał go w stanie niezupełnym.
Ale podpisał i wysłał mailem oświadczenie w którym to było napisane między innymi to:
Czujecie? A wiecie czemu chce to wysłać?
Aby być fair wobec mnie. Bo podobno mu tak tanio sprzedałem, dałem gratisy i w ogóle. A on sie na cenach nie zna :)
Fair w stosunku do mnie :D Mnioooodzio!
Dodatkowo:
Sprawa była zgłaszana dwukrotnie na pomoc allegro... Obie odpowiedzi brzmiały w stylu: Przykro nam, to Twój problem, gadaj sobie z kupującym. Nie zapomnij nam zapłacić prowizji za sprzedaż.
Myślicie, że ktoś od nich to czyta? Łatwo było by im sprawdzić, jak to dbają o klientkę z 250 pozytywami, 0 neutrali i 0 negatywów vs 26/0/10...
Dostali dowody a nawet do niego nie napisali. Zlali sprawę...
i...
Ktoś z czytających jest prawnikiem z Warszawy? Może pro bono znalazł by czas na p--o i chwilę rozmowy. Mirko nie zapomina, więc mi też nie zapomni jak temat zostawię ;) Ale nie mogę działać po omacku, bo naprawdę są przeróżne opinie. Wszyscy każą niszczyć, ale ja chce wiedzieć czym. Stąd też chciałbym się spotkać i pogadać.
nie wiem czy Ty lub siostra się łapie
@bimbadil: Taki dobry chłopak, kto by pomyślał ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czy ja mówię, że mam litość? :>
sprawa jest co najmniej śmieszna, a Ty idź na policję, bo tu już wszystko zostało powiedziane