Wpis z mikrobloga

Mirki, chcę zamówić redmi note 3 z tej strony https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-3-helio-x10-octa-core-64-bit-3gb-ram-32gb-rom-enhanced-edition-7222.html
Mam pytanie czym najlepiej płacić i która dostawę wybrać (Ship from China warehouse lub Ship from EU warehouse). Różnica w cenie $35.
Dodatkowe pytanie czy ktoś ma może kupony rabatowe na #ibuygou na ten telefon? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam

#smartfon #xiaomi #aliexpress #telefony #telefonzchin
  • 6
@agnad: www.spemall.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-4G-LTE-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-5-5-Inch-1920x1080-pixels-Screen-Dual-Cameras-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html weź z tutaj na snapdragonie . 15 dolców Eu direct przesyłka i 5$ kupon speqq. Lub 3% od zamówienia wyjdzie Ci lepiej
@agnad: nie kupuj z eu warehouse, oni maja horrendalna cene za wysylke z europy - kompletnie odjechane bodajze 30$.
Zarejstruj sie tam, dostaniesz kody rabatowe. A potem przejdz cala droge, dodanie do kosztyka + kod, koszta dhl i koszta ubezpieczenia od vat i wtedy masz ostateczna cene.
@czamarek: odblokuj pw bo chciał bym o coś zapytać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gdzie znajdę taniej? i jak to jest z tą gwarancją bo chyba na ibuygou tylko jest (jeśli się mylę to popraw mnie)