Wpis z mikrobloga

@foster1: a próbowałeś kiedyś zapinać pończochy do pasa? bo ja próbowałem i współczucia wszystkim mirabelkom, które poświęcają swój czas i nerwy i robią to wszystko by wyglądać oszałamiająco ()
  • Odpowiedz
@Bamboleusz: ciężko mi sobie wyobrazić kobietę w takich rajstopach w pracy. No chyba, ze pracuje na straganie czy w Croppie, bo nawet w call center wygląda to dziwnie. To jak facet w rozpiętej koszuli odsłaniającej owłosioną klatę- spoko w domu czy na urlopie, ale nei w pracy czy na uczelni.

@Notend Rajstopy są ok, ale w żadnym wypadku eleganckie czy nadające się do wyjścia w miarę poważne miejsce, gdzie
  • Odpowiedz
@zolwixx: szczerze mówiąc to nie :P jeśli naprawdę jest to trudne to uszanowanko jak najbardziej :) zresztą czego to kobiety nie są w stanie zrobić żeby się nam podobać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@foster1: tam są takie takie... kurde... takie kurde coś. i sam schemat zapinania jest prosty, tak jak szelki się zapina. a że przy okazji Ci się oczko zrobi, albo krzywo naciągnie, albo zbyt słabo i puści po 5 minutach, to już inny temat.
@Bamboleusz: to Twój różowy pasek???
  • Odpowiedz
@hugga_wugga: Z tym się zgodzę, że fajnie jet mieć na sobie fajną bieliznę. Ale jednak te rajstopy zostały stworzone do tego, żeby zwracać uwagę, a nie żeby je ukrywać. Model bez pasków, imitujący tylko zakolanówki, jest wg mnie mniej wulgarny, chociaż np.: do pracy bym ich nie założyła.
  • Odpowiedz