lechwalesa
lechwalesa
01
87
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
niepokonany
@lechwalesa: Czemu brakuje osiągnięcia w wykopowym profilu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
307
E.....e
E.....e
@lechwalesa: pierwszy
230
VioletRabbit
VioletRabbit
@lechwalesa: niestety ten czlowiek cierpi na zaburzenia psychiczne, multiple personality czy cos podobnego.
Jeden Walesa przyznaje ze cos podpisal, za chwile inny Walesa twierdzi ze "nie moze byc zadnego mojego podpisu" (ciekawe ze tu juz nie wyraza sie w pierwszej osobie), inny jeszcze Walesa baluje w wyzszych sferach prowadzac Poloneza i przyjmowany jest jak Gosc Honorowy. Nic dziwnego ze Walesa nie jest w stanie ogarnac tego wszystkiego, stworzyl sobie w
31
czerwonoarmista1
czerwonoarmista1
@lechwalesa: po co LW milaby wspolpracowac z SP?
17
lechwalesa
lechwalesa
@Chino: Człowieku zastanów się .Stałem od grudnia 1970 r właściwie na czele walki w koncepcji że to przez Związki Zawodowe dojdziemy do wolności .To była moja i tylko moja koncepcja i ja ją realizowałem .

Miałem dwie możliwe drogę realizacji , radykalną , organizować się , ale bez rozmów i dyskusji z władzą , a szczególnie bez kontaktów z aparatem represji i czekać na wielki wybuch i zmieść tą władzę .
17
Chino
13
Z.....i
Z.....i
@lechwalesa: Tak żeś Pan rozpoznał wroga, że go zacząłeś bronić przed lustracją, niszcząc dobry legalny rząd Olszewskiego. Ty Bolek lepiej Boga błagaj o litość, i przeproś Polaków zdrajco zakłamany.
13
jas06
@VioletRabbit: Linia obrony LW i mainstreamu jest oczywista. LW to legenda i bohater, którego chce zniszczyć PiS z Kaczyńskim na czele.
A czy to Jarosław Kaczyński kazał Wałęsie współpracować z SB?
A może Antoni Macierewicz?
Kto z PiS-u zmuszał byłego prezydenta do milczenia na ten temat przez tyle lat?
Oczywiste jest, że gdyby przyznał się od razu do swojej chwili słabości to już dawno nikt by nie pamiętał o sprawie.
11
d.....4
d.....4
@lechwalesa: ZDRAJCA!
11
Gother
@lechwalesa: ostatni taniec ostatnia noc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
9
Usunelem_Konto
@lechwalesa: Niech się pan nacieszy bo od poniedziałku się skończy xDD
8
lol_ek
@lechwalesa: ten bal mi przypomina ostatnie sceny z Mis-a , a wiesz pan jak się skończył prawda ? to już jest koniec Bolek, tego nawet propaganda GW, TVN-u i ONET-u nie odbuduje ! Jesteś Tytanikiem, który idzie na dno a razem z nim cała III RP balująca na pokładzie !
8