Aktywne Wpisy

Musze kupić sobie nowe buty na lato, jestem manletem 174 cm, buty typu adidas w sensie że sportowe mi potrzebne do chodzenia. No i dodam też że mam ponad 30 lat więc nie będę jak pajac chodził w czerwonych, mają być czarne jak reszta mojego ubioru i moja dusza. Co polecacie mirki?
#blackpill #buty #przegrywpo30tce
#blackpill #buty #przegrywpo30tce

co-to-ma-byc +186
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

w odpowiedzi na akcję Wyborczej, jak myślicie, przejdzie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_cW27xbsdmvCxb0PzX1bfZMdJ0ifRepQ4.jpg
PobierzJuż wiadomo, że w teczce kiszczaka oryginały były, chociaż grafolog nie zbadał.
Mnie bardziej ciekawi co było w pozostałych dokumentach, bo bolek to tylko "ciekawostka dla mediów" która nikogo nie zaskoczyła
@brmstufldigart: No tak, bo zapewne obecna władza miała interes aby podrabiać dokumenty i niszczyć 72 letniego dziadka, który w polityce nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
To prawda, "Bolek" nikogo nie zaskoczył, tu nie chodzi o sam fakt współpracy, a kategoryczne zaprzeczanie Wałęsy i jego działania, aby tę współpracę zatuszować. Ponadto mam wrażenie, że wiele osób interesuje się tematem
Czepiam się ciebie trochę dlatego, że patrzysz na to wszystko z boku a jednocześnie "heheszkujesz".
Czasem takie spojrzenie z boku pomaga sprawie ale zaangażowanie polityczne zdecydowanie nie.