Wpis z mikrobloga

• 1135
@Zartos_Larpiarz: Swoją drogą, jazgot tych ameb może być świetnym materiałem do jakiejś pracy magisterskiej o psychologii. Ten człowiek właśnie wycenił swoje bezpieczeństwo i życie na mniej niż 4 tys zł.
  • Odpowiedz
@azirck: to nie jest tak, że on wycenił swoje życie ja mniej niż 4k. Po prostu zakredytował się po nos w jakimś providencie i poleciał na wakajki. Teraz wszyscy mamy ratować pana ważnego bo jego po prostu nie stać
  • Odpowiedz
@co-to-ma-byc: z abu Dhabi wylatują loty z tymi co utkneli podczas tranzytu. Myślę że mogą być eksortowane przez f16, ciągle je słyszę w powietrzu w Dubaju. Nie wiem czy granic do omanu jest otwarta, wczoraj była zamknięta.
  • Odpowiedz
@co-to-ma-byc: nie wiem czy ja mam jakieś dziwne do tego podejście czy co, ale nie rozumiem z czego ta cała panika u ludzi. Rakiet spada kilkanaście - kilkadziesiąt -na ogromnym obszarze - prawdopodobieństwo że będziesz akurat w miejscu w którym spada rakieta dokładnie w tej samej minucie w której spada rakieta jest pewnie tylko trochę większe jak to że p--------e cię auto na pasach... Luudzie nie dajmy się zwariować
  • Odpowiedz
@co-to-ma-byc: Ja nie rozumiem, przecież przed wyjazdem za granicę każdy normalny sprawdza stronę MSZ z bieżącymi ostrzeżeniami. Ewentualnie jak ktoś się wybiera do takiego kraju, gdzie obowiązuje ostrzeżenie MSZ, to powinien z automatu być pozbawiony wszelkiej pomocy - chcesz to śmigaj, jesteś wolnym człowiekiem, ale na własną odpowiedzialność. Jak Ci zaczną rakiety latać nad głową, to sobie musisz radzić sam.
  • Odpowiedz