Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Wysłałem do nich maila z prośbą o komentarz, zobaczymy czy nam zdradzą czym podróżują w czasie.
#android #samsung #wroclaw #oszukujo #allegro #tangodown #czasoprzestrzen #podroze #podrozujzwykopem
źródło: comment_H4TMdcXrzsEPDywGfXEXTOjc12ry0rLj.jpg
Pobierzostatnio juz 3 probowalem i kazda po miesiacu traci napiecie. a oryginal ktory ma juz 4 lata ledwo zipie.. :f
moze u chinczyka cos znajde?
Mówię tylko że trzeba podchodzić do takich spraw z dozą rozsądku, nikt nie sprzedaje baterii, perfum, słuchawek czy zegarków za 1/3 wartości. Mi szkoda czasu na takie przepychanki i z perspektywy czasu wiem że wolałbym pójść do Saturna i kupić tą ładowarkę drożej niż
jak chcesz kupić oryginalną baterię to szukaj w sieciówkach które mają wyspy w supermarketach (teletorium itp) albo w punktach które mają umowę serwisową z daną marką. Takie sklepy nie mogą sobie pozwolić na sprzedaż podróbek a jednocześnie mają fajne ceny.