Wpis z mikrobloga

Dzięki za grę Panowie , fajnie zasmakować odrobinkę turnieju z profesjonalną organizacją. Świetna gra i zabawa.
Toxxxxic Gaming - We come back stronger! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mirkocup
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przygotowanie turnieju od strony technicznej - bajka
Swoje zagraliśmy i teraz pora na doping dla pozostałych drużyn.

Świetni ludzie i zabawa! Oby tak dalej <3
  • Odpowiedz
@yoreciv: Preferuje formę źeńską przy zwrotach: zabiła, pomogła, ugrała, nie dała rady itp... (σˋ▽ˊ)σ

@GetiZ nie ukrywam, że preferuję Twój komentarz i szkoda, że nas nie komentowałeś. Fajnie sobie radzisz z komentarzem i myślę, że jak poćwiczysz to bedzie jeszcze lepiej. Nie lubię sucharów od szybowca, niestety. Moje poczucie humoru jest trochę inne niż jego (´・_・`) Każdy się uczy na tym turnieju i wróci silniejszy! (*˘︶˘*)
  • Odpowiedz
do profesjonalnej to jeszcze duuuuzo brakuje ale ja ich tu przetrenuje

@pieczywowewiadrze: nie, dzięki, chcemy mieć przy organizacji przyjemną atmosferę, niezwiązaną z ,,treningiem" czy narzekaniem na to, że wszystko jest źle. Potrafimy sami uczyć się na błędach. Oczywiście standardowo za chwilę napiszesz, jak to bardzo pokażesz innym jakie błędy popełniamy. Tak, popełniamy, ale sami też potrafimy się tym zająć.

Komentatorzy 2/10

Nie zgodzę się, uważam, że są bardzo dobrzy, zwłaszcza zważywszy
  • Odpowiedz
@pieczywowewiadrze: ogólnie to nie szukam pochwał, jakkolwiek by moja wypowiedź nie brzmiała, tylko tak często krytykujesz, że to już robi się męczące, stąd też komentarz ,,2/10" też wzięłam na poważnie
  • Odpowiedz
@Perlo: nie napisalem tresuje tylko trenuje ale akurat jechalem wyciagiem na gore i pomyslalem ze moze ktos przeoczyl. Tresowac mozna psa i racja ze to nie jest mile ani gzeczne ale "przetrenuje" nie jest niczym zlym i jesli uprawiacie jakikolwiek sport to wiecie ze Ci co trenuja sa lepsi od tych co nie trenuja i nie ma sie co obrazac

@yoreciv:
  • Odpowiedz