Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Toxxxxic Gaming - We come back stronger! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mirkocup
@Roxi5017:
Swoje zagraliśmy i teraz pora na doping dla pozostałych drużyn.
Świetni ludzie i zabawa! Oby tak dalej <3
@Roxi5017: @datadir: (。◕‿‿◕。)
Btw, nie uznał za faceta, tylko wytłumaczył, że mówił ,,on" jako ,,gracz" :D
@Perlo: @yoreciv:
Komentatorzy 2/10
@GetiZ: nw czy Ty czy ten drugi ale w meczu jednym z pierwszych na cashe bylo tyle powtorzen slowa "tymczasem" ze myslalem ze mi stream zapetlilo
@GetiZ nie ukrywam, że preferuję Twój komentarz i szkoda, że nas nie komentowałeś. Fajnie sobie radzisz z komentarzem i myślę, że jak poćwiczysz to bedzie jeszcze lepiej. Nie lubię sucharów od szybowca, niestety. Moje poczucie humoru jest trochę inne niż jego (´・_・`) Każdy się uczy na tym turnieju i wróci silniejszy! (*˘︶˘*)
@pieczywowewiadrze: nie, dzięki, chcemy mieć przy organizacji przyjemną atmosferę, niezwiązaną z ,,treningiem" czy narzekaniem na to, że wszystko jest źle. Potrafimy sami uczyć się na błędach. Oczywiście standardowo za chwilę napiszesz, jak to bardzo pokażesz innym jakie błędy popełniamy. Tak, popełniamy, ale sami też potrafimy się tym zająć.
Nie zgodzę się, uważam, że są bardzo dobrzy, zwłaszcza zważywszy
@Roxi5017: dziekuje za dobre słowo, na pewno wrócimy silniejsi :D
Komentarz usunięty przez autora
Lol bez spiny to 2/10 to zartobliwe i @GetiZ: chyba wylapal o co chodzi
A co do organizacji to tak jak pisalem bede chwalic PO. Poki co nie chwale zebyscie nie przestali sie starac. Nie odbieraj wszystkiego jak atak
@Perlo: mozesz powtorzyc bo cos sie zepsulo...
@yoreciv: