Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +79
Wyjechałem z Polski w 2017 i to chyba była najlepsza decyzja w moim życiu. Oczywiście zachód ma też swoje problemy, nigdzie nie jest różowo i koszty życia są różne ale mimo wszystko codziennie rano budzę się z uśmiechem na twarzy że nie jestem w ojczyznie. Jestem po prostu szczęśliwy. Szczęśliwy że nie muszę codziennie walczyć o przeżycie, szczęśliwy że mam normalna pracę, szczęśliwy że moje pieniądze z podatków idą na normalne usługi

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

eksodus 3 mln młodych ludzi i zapaśc demograficzna spowodowane zniszczeniem rynku pracy poprzez łupieżczą prywatyzacje oraz pewne dość subtelne ruchy w polityce monetarnej.
źródło: comment_vrsOxKlMotxSPwAisx1QffxiHLym6MBm.jpg
PobierzNie czytaj głupot z gazeta.pl
Pytam - kiedy najbardziej wzrosło?
Komentarz usunięty przez autora
Zobacz na wykres który ci podrzucono pod nos- eksodus rozpoczął się pod koniec lat 90 tych- tych samych w których największą regulacją w Polsce był kodeks ruchu drogowego xD
Oczywiście ze wyjeżdżali i zarabiają dużo lepiej niż tutaj- chodzi mi o to że takich ludzi wyjeżdża 10% wobec 90% patologii która stąd ucieka.
@moglbym_byc_ale_nigdy_nie_bede:
brednie
poczytaj sobie u ostawie tzw Wilczka a potem o jej histori która była nieprzerwanym pasmem nowelizacji i regulacji.
Potem poczytaj sobie o formowaniu coraz to nowych urzędów i nadawania im kosmicznych uprawnień. Potem poczytaj sobie o regulacjach dotyczących jużtym razem znacznie szczegółowszych
@moglbym_byc_ale_nigdy_nie_bede: Ale czołowego trolla PiS to ty nie karm. On na tym zarabia.