Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +558
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +727
Wielu młodych ludzi jest nieświadomych tego, że z każdego aktu masturbacji musi się koniecznie wyspowiadać. Módlmy się za ludzi, którzy nie wstydzą się swojej seksualności a powinny. Módlmy się za tych, których ich własne ciało nie obrzydza kiedy powracają do dotykania siebie.
#mikromodlitwa #religia #katolicyzm
Czy odmówisz modlitwy za masturbujących się?
Pora naprawić błąd.
Komentarz usunięty przez autora
@EnderWiggin: kościół jest niezłomny od wieków, czas tu nie ma znaczenia.
@rpawelek: to, że dodasz mnie na czarnolisto nie sprawi, że będziesz mógł się legalnie masturbować.
Komentarz usunięty przez autora
@zarowka12: czyli jak nie rozumiem, że grzeszę masturbując się to wszystko jest w porządku, nie ma grzechu ciężkiego? Dotyczy to też innych grzechów ciężkich?
Ludzie robią sobie dobrze na potęgę, ściągają na siebie grzech ciężki a kościół o tym za mało mówi. Chcę uchronić wierzących przed utratą życia wiecznego w tak głupi sposób.
gdzie w biblii stoi napisane, ze nie wolno?
Gdzie stoi napisane, ze mam sie spowiadac przed czarnym w sukience?