Aktywne Wpisy
karpiniusz +481
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #
Aggressiv +134
Widać, że uczą się od kolegów z pis.
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
W komentarzu wyjaśnienie. Wskaż różnice.
#polityka #konfederacja #bekazpisu
Wielu młodych ludzi jest nieświadomych tego, że z każdego aktu masturbacji musi się koniecznie wyspowiadać. Módlmy się za ludzi, którzy nie wstydzą się swojej seksualności a powinny. Módlmy się za tych, których ich własne ciało nie obrzydza kiedy powracają do dotykania siebie.
#mikromodlitwa #religia #katolicyzm
Czy odmówisz modlitwy za masturbujących się?
Komentarz usunięty przez autora
W pięciu warunkach nie ma nic o tym dlaczego nie dostałem rozgrzeszenia.
Przede wszystkim, Jezus nauczał ludzi prostych, dlatego wszystkie Jego słowa nie powinny być nadinterpretowane. To samo tyczy się dekalogu.
W moim mniemaniu, żeby być w tym słynnym Niebie, wystarczy człowiekiem dobrej woli, conajwyżej przestrzegać 10 przykazań Bożych.Wiadomo, jak ktoś kogoś zabije, to nie zasługuje na życie wieczne. ale żeby ktokolwiek
@kuba565: Łot? To jak jem kanapę też popełniam grzech, bo robię coś dla siebie i skupiam się "na swoim ego"? Jak oglądam film bo lubię, to też? WTF?
Prosz..
A jeśli chodzi o małżeństwo, to chyba oczywiste, że nie poślubię kobiety, która nie sprawdzi się w domu i moim życiu. Jaki jest tego w ogóle sens. Przez wieki kościół podporządkowywał się pod różne widzi mi się, najwyższy czas by poszedł z biegiem czasu i zniósł to.