Aktywne Wpisy
b_oski +44
mirko_anonim +55
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Mediana wynagrodzeń w Polsce w marcu wyniosła 6549,22 zł brutto. Na umowie o pracę daje to 4794 zł netto. Średnia to 8604,72 zł brutto, czyli niecałe 6200 „na rękę”. oraz Jeśli chłop nie ma dziewczyny lekarki (albo sam nie jest lekarzem) to it's over.
Mam wspaniała partnerkę która jest lekarzem anestezjologiem w prywatnej klinice estetyczno-plastycznej plus dorabia sobie w przychodni. Jej rodzice to lekarze juz po 70 z Warszawy. Jesteśmy ze soba od paru lat i znam juz dobrze i jej znajomych i znajomych rodziny.
Im bardziej patrze na ten ich świat dworków, mieszkań, tym bardziej potwierdza to moje przekonanie ze pociąg juz odjechał. Jak ktoś sie nie wstrzelił z 10-20 lat temu, nie zainwestował dobrze pieniędzy i nie kupił mieszkania to teraz sa tylko 3 normalne ścieżki ktore umozliwiaja miec przyjemne życie.
Akcja #mikromodlitwa fajnie się rozwija i dzieją się rożne cuda i rzeczy niestworzone ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Co chwila zgłaszają się do mnie ludzie którzy dziękują za modlitwę i zaświadczają o jej skuteczności.
Ale to nie wszystko - wczoraj odezwał się do mnie Mirek który jest księdzem i zaoferował że odprawi Mszę Świętą w każdą pierwszą środę miesiąca w Waszych lub ogólnych intencjach!
Mało tego! Ksiądz ten ma konto na wykopie od 6 lat i zgodził się na #ama - z jednym zastrzeżeniem - będzie odpowiadał na Wasze pytania (poważne), ale nie będzie wdawał się w dyskusje teologiczne.
Teraz pytanie do Was Mirki - czy chcecie AMA z księdzem który mirkuje od 6 lat?
Jeśli tak to zaplusuj ten wpis, zobaczymy ilu was jest.
Poza tym tradycyjnie: codziennie modlę się wraz z innymi Mirkami którzy się zadeklarowali, jeśli potrzebujesz wsparcia, pomocy lub masz "nierozwiązywalny" problem to zaplusuj ten wpis i w komentarzu krótko napisz w jakiej intencji chciałbyś byśmy się za Ciebie pomodlili. Aktualny grafik modlących się i intencji znajduje się tutaj: https://docs.google.com/spreadsheets/d/19eiNIgkMfHcPoQXkQpcVl_PSzH1tjwl7ZB-K7soROZo/edit?pref=2&pli=1#gid=0
Intencje zebrane dzisiaj będą wpisane na jutro czyli na niedzielę
Szczęść Boże!
#katolicyzm #modlitwa #religia #wiara
wołam: @Jagoda-, @Czekoladoowa, @mamilia, @dxmant, @konstruktywny_krytyk, @Tutanchanon, @MlodyJohan, @Mr-Slimak, @PatologiiZew, @ProjektZ, @Nightcrawler1609, @Thilers, @Czlowiek_i_ludz_zarazem, @yourgrandma, @NieLubieZiemniakow, @Fadamaker, @Znawca_Bigosu, @grski, @ashardin, @2PacShakur, @classicalover, @JAREMA_CP, @nikitaska, @Cicer_Cum_Caule, @kryniol, @dendrofag, @KontoBezNicku, @Quavitor @Filipix @Jasniepanalbert, @Tino, @MrSernicham
jutro mam najcięższy egzamin w sesji, przez który nie śpię od kilku tygodni (bo się stresuję). Potrzeba mi więc modlitwy jeszcze dziś, żeby już jutro Pan rozjaśnił mój umysł i pozwolił zaliczyć ten okropny przedmiot :)
Zrobione, dopisałem Cię na dziś :)
Dziś wieczorem Cię dopiszę, witaj w naszym klubie modlitewnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dendrofag:
- Panie Boże spraw żeby moje dziecko nie umarło.
- Nie bo jak nie umrze to będzie bez korzyści dla ciebie.
Człowiek wierzący nie traktuje śmierci (swojej lub swoich bliskich) jako najgorszego scenariusza.
Dla mnie najgorszą rzeczą jaka się może zdarzyć to nie śmierć, a wieczne potępienie.
Po Ziemi chodzimy tylko przez mgnienie oka, spędzamy tu tylko kilkadziesiąt lat, resztę wieczności spędzimy albo z Bogiem, albo tam na dole.
Patrząc na życie z tej perspektywy chrześcijanie przez całe wieki szli na męczeńską śmierć ze strachem - który jest naturalny w
Komentarz usunięty przez moderatora
to tak wymiennie też mam się modlić za innych w jakiś dzień?
Komentarz usunięty przez moderatora