Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

źródło: comment_LJ5dRTWtuQRakdat3NhYHP4gMzvcHu9O.jpg
Pobierz@naciski: Te brwi to znak firmowy. Ona naprawdę fajnie z tymi brwiami wygląda... Z "normalnymi" to już nie to samo...
@Polska_Bozia: No na tym zdjęciu to tak trochę dyskusyjnie ;-)
cześć lewej brwi mogłaby wyrwać albo je chociaż czesać xD
źródło: comment_Lg66BFSH7KNueurI7nky9uKblzhmQ2in.jpg
Pobierz@naciski: Ja myślę, że jest dobrze. Mówię w pełni świadomie i wiem co masz na myśli.
Ten jeden przypadek na świecie toleruję. Jest naprawdę fajna.
Trochę nie trawię jej zachowania (z tego co jako internauta mogę zobaczyć), jej ubioru,
jednak na "statycznym" obrazie, pozowanym... Gdy jest w jakiś ładnych ciuszkach - miodzio.
źródło: comment_iMxwzEr4U8hs1dcTK7DMCdlDDNSfU9Pz.jpg
Pobierzźródło: comment_CFG7d7heba7v5dKH2PEWigG42eYRoEot.jpg
Pobierz